Catalin Botezatu: “Eleganta mamei s-a reflectat si in alegerile mele vestimentare”

Prezentatorul show-ului “Supermodels by Catalin Botezatu”, ce se va difuza la Kanal D, a gasit in propria-i mama un model demn de urmat din punct de vedere al tinutei vestimentare si al atitudinii. Catalin Botezatu vorbeste in termeni elogiosi despre mama sa, pe care o considera un etalon de eleganta.
“Chiar daca are o anumita varsta, poarta de obicei cu deux pieces, cu sacou tip Channel, cu bordaje sofisticate. Avantajul ei este ca are un corp de invidiat, fiind posesoarea unor masuri de manechin: are peste 1.70 si este foarte slaba. Isi poate permite sa imbrace orice, de la pantaloni stramti, pana la rochii mulate. Totul trebuie sa fie clasic. In urma cu niste ani, cand purta tocuri inalte, arata fenomenal!”, au fost termenii magulitori, pe care celebrul designer i-a folosit la adresa mamei sale.

Acesta a adaugat ca a fost “educat” in ceea ce priveste bunul gust si eleganta, fara sa stie ca, mai tarziu, va urma o cariera in domeniul modei.

“Eleganta mamei s-a reflectat si in alegerile mele vestimentare.
Lasand la o parte uniforma scolara, pe care o uram, eram un baiat foarte elegant. Pe vremea comunismului, in familie, ne imbracam, toti dupa revista. Mama avea o prietena in Germania care ne trimitea cu regularitate cataloage de moda. Si, dupa ce primeam revistele, ne trimitea si hainele! Eram pustan si ma uitam la <<Quelle>> ca la o biblie a modei! Culmea este ca, peste ani, am devenit designer al <<Quelle>>. Aproape patru ani am lucrat pentru ei si eram mandru ca o parte din creatiile <<Catalin Botezatu>> se vindeau in 24 de tari prin intermediul acestui catalog”
, isi aminteste designerul.

Realizatorul show-ului “Supermodels by Catalin Botezatu” aminteste, in acest context, despre colectia de blanuri ale mamei sale, toate primite cadou de la tatal sau care incerca, in acest mod, sa-si rascumpere greselile.

“Mama avea multe haine de blana.
Avea o vulpe rosie, alta argintie, un enot lung, niste cape din vizon tuns, un linx... Aceasta deoarece, de fiecare data cand tatal meu calca stramb, venea la ea cu cate un cadou costisitor”
, a povestit Catalin Botezatu.

In prezent, Catalin Botezatu filmeaza pentru emisiunea “Supermodels by Catalin Botezatu”, ce se va difuza la Kanal D. Show-ul combina provocarile unui concurs de televiziune cu stralucirea vietii de Supermodel. Aspirantii la titlul de Supermodel - baieti si fete – nu sunt doar manechine pe catwalk, ci trebuie sa dovedeasca faptul ca au charisma si determinarea necesare pentru a cuceri lumea showbiz-ului si publicul.
Nu de putine ori, Catalin Botezatu ii supune pe concurenti la adevarate teste de curaj si vointa, in situatii limita.  
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod