All Hollow, o revistă cool

Mereu am considerat că presa de modă din România este asemenea verişorului mai mic şi mai sărac de la ţară, spre deosebire de presa din străinătate care are mereu revistele cele mai cool, pictoriale îndrăzneţe, materiale scrise ca la carte, oameni care dau tonul în această industrie.

Însă, în adâncul sufletului, am sperat mereu că lucrurile se vor schimba şi la noi. Şi uite că am avut dreptate. Anul trecut, în septembrie, s-a lansat revista All Hollow, iar acum au ajuns la al treilea număr.

Destinată în special industriei de modă, All Hollow este realizată de o echipă tânără care ne uimeşte, la fiecare apariţie, cu pictoriale curajoase, interviuri interesante şi oameni frumoşi.

Cel de-al treilea număr o are pe copertă pe actriţa Crina Semciuc, un artist intens, versatil, sofisticat şi hiper-asumat.

În interviul acordat revistei, Crina a povestit despre dragostea de actorie, despre începuturi, despre evoluţii, despre HBO şi Rocker, despre logodnă, copii şi despre lucrurile mici care fac o poveste atât de mare. În cele peste 20 de pagini, veţi regăsi povestea Crinei exact aşa cum este ea.

Interviul este completat de un pictorial care te lasă fără cuvinte şi te face să te întrebi dacă nu cumva ai în mână o revistă din afară. Shooting-ul are diverse planuri de referinţă şi a fost realizat de Barna Nemethi (fotograf şi redactor-şef All Hollow), cu un styling semnat de Mirela Petre.


Precedată de coperţi competitive care scot vedeta din zona ei de confort, precum Monica Bîrladeanu (numărul pilot), Roxana Voloşeniuc (redactor-şef ELLE România) şi Alexandrina Hristov, Crina Semciuc oferă, la rândul său, o nouă şi surprinzătoare faţetă.

Numărul trei al revistei All Hollow sau The Spring Issue este cel mai mare de până acum, reunind în cele 416 pagini, un statement vizual, editorial şi cultural deopotrivă, cu invitaţi a căror rezonanţă vorbeşte de la sine: Răzvan Mazilu, Marius Manole, Alexandra Pirici, Eleonora Bruno, Mikhail Siskin, Byr Webb (The Constantines), Ovidiu Buta, Marian Palie, Cornel Lazia, Oltin Dogaru, Iulian Nan, Ionuţ Staicu, alături de şase dintre cele mai noi trupe ale rock-ului alternativ românesc. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod