Un tată și fiica lui de 9 ani formează echipa perfectă: El îi creează haine, ea este model. 25 de ținute spectaculoase

De obicei, tații nu sunt prea interesați de ținutele celor mici și abia reușesc să facă diferența dintre un body și un dres. Dar bineînțeles că există și excepții.
 Un exemplu este Michael Gardner, un bărbat în vârstă de 36 de ani care și-a descoperit pasiunea pentru modă și haine după ce a devenit tată.

Michael a învățat să creeze haine în 2014, pe vremea când fetița sa, Ava, avea numai trei ani. Singurul scop al său era acela de a petrece timp de calitate cu fiica sa. A început prin a modifica haine cumpărate din magazine second hand, pe care le transforma în ținute inedite pentru fiica sa, iar apoi și-a făcut un cont Instagram și un blog numit Daddy Dressed Me (Tati m-a îmbrăcat).

Misiunea mea este să o ajut pe Ava să-și îmbunătățească încrederea în sine și în abilitățile sale.
Eu cos hainele, iar Ava este modelul. Am învățat din încercări și greșeli, am urmărit tutoriale pe YouTube și Pinterest și apoi doar am început să le fac
”, explică Michael pe blogul său. 

Până în prezent, bărbatul a realizat peste 200 de ținute unice pentru fiica sa, pe care le postează cu regularitate și pe Instagram. Tatăl și fiica au reușit să strângă peste 21.000 de fani pe rețeaua de socializare.

Citește și: În urmă cu 4 ani nu știa să coasă, iar acum creează peste 100 de ținute pe an. 35 de rochii spectaculoase


Îmi place să creez și fac asta de când eram mic - îmi folosesc talentul pentru a mă exprima. Am încercat să scriu, să compun poezii, să renovez locuințe, să recondiționez mobilă, să pictez, să planific petreceri.
Când am descoperit croitoria, experiența mi-a dat un sentiment de împlinire pe care nu l-am obținut prin alte pasiuni
”, a scris Michael pe blogyl său.

A fi tată este cea mai importantă responsabilitate și lucrul de care sunt cel mai mândru în viață. Este o binecuvântare faptul că pot îmbina misiunea de părinte cu pasiunea mea pentru creație astfel încât să construiesc amintiri frumoase cu copilul meu”, a mai spus tatăl pe blogul său.

Se pare că dorința lui Michael de a fi un părinte implicat este inspirată de propriile sale experiențe din copilărie.
Am vrut să mă asigur că se simte încrezătoare, că se iubește pe a însăși și că are încredere în propriile abilități, toate acestea fiind probleme cu care eu m-am confruntat în copilărie”, a declarat Gardner pentru The Philadelphia Inquirer.

Acesta a dezvăluit că a avut o relație dificilă cu tatăl său, care l-a abandonat. „Stăteam în fața lui și îi spuneam 'Bună' și pur și simplu mă ignora. Traversa strada doar ca să mă evite”, a povestit bărbatul.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod