Trucurile care te ajută ai ținute impecabile primăvara aceasta

Trucurile care te ajută ai ținute impecabile primăvara aceasta

Nu este nevoie să cheltui prea mult ca să ai ținute perfecte în fiecare sezon. Este suficient să apelezi la unele trucuri simple, folosind hainele și accesoriile pe care le ai deja
Este o idee bună să iei în calcul trendurile atunci când îți planifici garderoba și te gândești la ținute pentru noul sezon. Cu toate acestea, este riscant să cazi în capcana tendințelor care durează numai câteva luni, de aceea este de preferat să investești în microtrenduri pe care să le combini cu piese care nu se demodează niciodată. Iată câteva trucuri care te ajută să ai ținute impecabile în primăvara 2020:

Accesorii pentru păr



Accesoriile sunt o variantă excelentă și în același timp foarte simplă de a adăuga un plus de prospețime ținutelor tale pentru noul sezon. Iar în 2020 sunt în tendințe accesoriile pentru păr precum bentițe plușate din catifea sau satin și clamele sau agrafele decorate cu perle sau cristale.

Fuste sau rochii midi și cizme peste genunchi



La începutul primăverii, când temperaturile nu cresc suficient de mult, poți apela la un truc simplu care îți va permite să porți rochii și fuste.
Asociază rochiile și fustele midi cu cizme până la genunchi. Același truc îl poți încerca și în varianta de fustă lungă și botine până la glezne. În acest fel te asiguri că pielea nu este expusă și ești protejată de frig.

Trenci



Trenciul este piesa vestimentară emblematică pentru primăvară. Nu se demodează niciodată și este o investiție de durată. Poate fi purtat cu orice tip de ținută pentru primăvară, înlocuind jachetele și paltoanele groase de iarnă. Alege un trenci într-o nuanță deschisă, neutră, precum camel, crem, bej sau gri deschis.

Nuanțe pastel



Nuanțele pastel reprezintă un trend major pentru sezonul primăvară-vară 2020. Merită să investești în acest trend pentru că tonurile deschise vor fi întotdeauna o opțiune excelentă pentru primăvară.
Te ajută să creezi look-uri care inspiră prospețime și seninătate, astfel că se potrivesc perfect cu acest sezon.

Jeanși albi ecru



Primăvara este momentul ideal să faci o schimbare majoră în ceea ce privește jeanșii pe care îi porți de obicei. Poți opta pentru tonuri deschise de blugi, inclusiv pentru cei albi. Spre deosebire de jeanșii de un alb imaculat care au fost în tendințe în anii trecuți, anul acesta se poartă tonuri estompate de alb, precum ecru. Această nuanță deschisă de alb-bej are un aspect mult mai natural și se potrivește foarte bine cu tonuri neutre sau pastel.

Helancă cu guler înalt



Helanca pe gât din material subțire se poate transforma foarte ușor într-una dintre piesele tale vestimentare de bază din acest sezon și nu numai.
Dacă vrei o helancă pe care să o poți purta ani la rând, atunci optează pentru un model simplu, într-o culoare neutră. Pentru un look statement în tendințe, încearcă o helancă cu imprimeu interesant.

Pantofi albi



Iubim botinele negre până la gleznă, dar după ce le-am purtat atât de des în sezonul rece, simțim de obicei nevoia de o schimbare. Iar pantofii albi sunt opțiunea perfectă pentru a face tranziția cu stil către primăvară. Botinele, pantofii cu toc kitten și sandalele albe se poartă încă de anul trecut și se pare că se vor menține în trend și în acest an.

Buline polka



Imprimeul leopard nu se va demoda niciodată, însă a venit momentul să punem în valoare printuri care se potrivesc mult mai bine cu sezonul cald.
Bulinele polka se numără printre cele mai importante tendințe ale acestui an în materie de imprimeuri, iar primăvara este momentul ideal să le porți. Investește în topuri sau rochii cu buline polka, pe care să le incluzi în ținutele tale de zi și chiar și în cele office.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod