Trend 2017

Trendurile anului 2017. Ce trebuie să ai în garderobă

Trebuie să-ţi pregăteşti garderoba şi ai câteva piese de rezistenţă care vor fi în tendinţe anul acesta. Fă-ţi o listă cu hainele care te avantajează!
Noul an aduce în prim plan volanele, printurile florale, mânecile clopot, dungile, dar şi piesele vestimentare în nuanţe de kaki şi roz, pe lângă greenery care a fost desemnată culoarea anului de Institutul Pantone.

Ca să fii în tendinţe, iată care sunt recomandările BrightSide de care trebuie să ţii cont atunci când îţi împrospătezi garderoba:


Se poartă volanele, mânecile clopot şi dantela

Chiar dacă poate nu s-au regăsit în garderoba ta până acum, anul acesta trebuie să ai câteva piese cu volane, mâneci clopot sau dantelă, deoarece ele vor fi vedetele. Volanele lejere, mânecile clopot şi rochiile lejere din dantelă vor fi vedetele în acest an, astfel că merită să investeşti într-o piesă de rezistenţă care să te reprezinte.


Se poartă printurile de vară, florale, colorate


Printurile florale au fost în tendinţe de multă vreme, însă nici anul acesta nu se demodează. O geacă bomber cu print floral, o fustă diafană colorată sau o rochie lejeră cu printuri vesele vor rămâne şi anul acesta în tendinţe.


Dungile

Orice piesă vestimentară în dungi va fi una pe care poţi conta în acest an. De la pantalonii lejeri până la topurile sau rochiile de vară, aceste piese vestimentare sunt pe val anul acesta. Alege culorile îndrăzneţe şi mixează acest detaliu cu alte haine din garderoba ta!

Hainele kaki

Alături de greenery şi galben, culoarea kaki este o altă culoare pe care te poţi baza în acest an. Fustele cu pliseuri, topurile sau pantalonii kaki sunt la mare căutare şi trebuie să ai în garderoba ta măcar o piesă vestimentară în această culoare.

Hainele în orice nuanţă de roz

O altă culoare pe care poţi să te bazezi anul acesta este rozul. Orice nuanţă de roz, de la tonurile pale până la cele accentuate vor fi în tendinţe anul acesta.

În funcţie de preferinţele tale, optează pentru câteva piese vestimentare în tonuri de roz pe care le poţi combina cu alte haine din garderoba ta.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod