Trendul momentului: Cum să porți pantaloni trei sferturi și ghete până la gleznă

Pantalonii scurtați, care ajung până deasupra gleznei sau chiar mai sus, au devenit foarte populari în ultima perioadă, fiind astfel un trend important al acestui sezon.
Iar faptul că se potrivesc perfect cu ghetele până la nivelul gleznei, care sunt de nelipsit din ținutele noastre în lunile reci, a dus la apariția unei combinații foarte practice și interesante. Cele mai multe fashioniste au adoptat acest look. 

Fie că preferi blugii scurtați, fără tiv, fie că îți plac pantalonii largi și ceva mai scurți, de tip culottes, sau colanții din piele, găsești nenumărate variante și combinații astfel încât să îi asortezi cu ghetele până la gleznă. Acești pantaloni îți permit să pui în evidență încălțările de care ești foarte mândră, dar au și un aspect cât se poate de practic: nu riști ca tivul pantalonilor să se murdărească și să se ude în zilele cu ploaie sau ninsoare.

Iată cum să porți pantalonii trei sferturi și ghetele până la gleznă:

Jeanși fără tiv și ghete cu toc

Ghetele albe înalte sunt perfect evidențiate de o pereche de jeanși decolorați, fără tiv. Astfel de blugi pot fi purtați atât cu botine, în sezonul rece, cât și cu pantofi cu toc înalt sau teniși pe timp de vară.
Poți alege o pereche ceva mai înaltă de cizme, care să ajungă până la nivelul tivului, dacă vrei să obții un plus de eleganță.



Dres sub pantaloni trei sferturi

Un dres poate oferi un strop de culoare sub pantalonii largi și scurți de tip culottes, dar în același timp te poate proteja de frig în lunile reci de iarnă. Asociază cu ghete puțin deasupra gleznei, pentru ca dresul colorat să fie vizibil. O altă opțiune este aceea de a asorta culoarea dresului cu cea a ghetelor, astfel încât să creezi efectul vizual de alungire.




Pantaloni scurtați și ghete statement

Pantalonii trei sferturi te ajută să pui în valoare o pereche de încălțări statement. De aceea, este o idee bună să asociezi astfel de pantaloni cu ghete, cizme, botine sau ciocate cu un model interesant sau în culori neașteptate, care vor atrage toate privirile.



Culori neutre

Alege o paletă de culori neutre atunci când porți pantalonii trei sferturi dacă vrei să ai un look ce inspiră eleganță și stil. De exemplu, combinația de alb și bej va arăta impecabil, fiind o opțiune perfectă pentru o ținută sofisticată de zi.




Contrast puternic

O altă variantă interesantă de a purta acest trend este asocierea culorilor contrastante. Albul și negrul sunt o opțiune clasică, ce îți permite să pui în evidență diferența de proporții.
Alege o pereche de culottes albi, pe care să-i porți cu cizme negre cu toc înalt.



Colanți din piele și ghete cu toc

Atunci când optezi pentru pantaloni trei sferturi de tip skinny sau colanți din piele, poți lăsa la vedere zona dintre ghete și tivul pantalonilor. Chiar dacă arată foarte bine, nu este o variantă practică pentru zilele foarte friguroase.




Pantaloni sport scurtați și cizme din piele

Combinația de pantaloni trei sferturi și ghete înalte îți permite să porți și modele sau materiale care altfel ți s-ar părea nepotrivite. De exemplu, pantalonii trei sferturi de inspirație sport arată excelent în asociere cu o pereche de cizme din piele lăcuită, cu talpă joasă.




Ținută all-black

Dacă nu știi exact cum să combini pantalonii trei sferturi și ce culori să alegi, stilul all-black te va scoate din impas. Este soluția perfectă pentru a purta pantalonii scurtați fără să stai cu grija că poate nu ai făcut cea mai bună combinație.
De asemenea, este un stil care creează efectul vizual de alungire și subțiere.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod