TREND ALERT, revine în forță! Asta este piesa vestimentară de rezistență a primăverii 2021

Primăvara vine cu noi trenduri în materie de articole vestimentare și este prilejul perfect de a-ți reînnoi garderoba sau de a scoate în prim-plan piese care rămân statement și pentru acest sezon.
Divahair.ro a aflat care este piesa de rezistență a primăverii 2021, pe care orice fashionistă adevărată trebuie să o includă în outfiturile sale. Hainele grele, cu croieli ample și materiale groase vor fi înlocuite acum cu cele cu texturi fine și subțiri, pe care, să recunoaștem, toate abia așteptam să le îmbrăcăm din nou.

Cu trening


Trench-ul este la putere în primăvara lui 2021! Este o piesă versatilă, foarte populară în ultimii ani, ce își menține poziția în preferințele designerilor din întreaga lume.
Trench-ul este este un articol în tendințe și foarte funcțional, ce poate fi combinat cu diferite stiluri vestimentare, de la casual, sport sau elegant.

Prima variantă pe care ți-o propunem este să porți trench-ul cu treningul tău preferat și o pereche de pantofi sport. Este un outfit lejer și, totodată, foarte stylish. Citește continuarea pe Divahair.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod