Trei tipuri de imprimeuri florale care se poartă în vara 2018

Se poate spune că imprimeurile florale vor fi întotdeauna în trend pentru primăvară și vară, dar așa cum se întâmplă de obicei în lumea modei, apar adesea microtrenduri.
Iar acestea se aplică și în ceea ce privește imprimeurile florale în tendințe pentru vara 2018.

Iată care sunt cele trei tipuri de printuri florale pe care să le porți vara aceasta:


Imprimeurile florale de mici dimensiuni

Modelele florale de mici dimensiuni se numără printre imprimeurile floare care se poartă vara aceasta. Mai poartă denumirea de imprimeu Liberty, provenit de la producătorul britanic de textile Liberty London, care a avut un rol important în popularizarea acestui imprimeu la începutul anilor '20.
Iar în prezent, florile mărunte și colorate imprimate pe haine au revenit puternic în tendințe. Poartă-le sub forma unor rochii de vară, a unor fuste vaporoase sau chiar a unui costum de baie.




Printuri masive de inspirație tropicală

La polul opus se află imprimeurile colorate masive, de inspirație tropicală. Modelele masive, în nuanțe intense, reprezintă adesea plante, flori sau fructe tropicale. Asociază-le cu accesorii neutre sau cu unele într-o culoare prezentă în modelul imprimeului.
Cămășile, salopetele sau rochiile cu astfel de printuri arată excelent în cadrul ținutelor tale de zi sau al celor de vacanță.



Modele florale grafice

Motivele florale stilizate sunt un alt tip de imprimeuri în trend pentru vara 2018. Inspirate de stilul anilor '60, acestea îți conferă o alură retro, artistică. Sunt printuri statement, care te vor ajuta să obții ținute care să atragă imediat atenția. Asortează-le cu geantă și pantofi albe, negre sau în tonuri neutre, care să nu distragă privirea de la modelul floral inedit pe care îl porți.



Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod