Top 6 tendințe în modă pentru anul 2018

Fiecare început de an este o ocazie excelentă pentru a ne sorta garderoba și a elimina hainele pe care nu le mai purtăm. Descoperă cu ce piese vestimentare să le înlocuiești și care sunt tendințele în 2018

Denimul de culoare închisă

Nu este cazul să renunți la jeanșii tăi decolorați, care vor rămâne întotdeauna în tendințe. Dar mai poți adăuga în garderobă denimul de culoare închisă, unul dintre trendurile importante ale anului 2018. Jeanșii și jachetele indigo nu doar că arată excelent în orice combinație vestimentară, dar te și ajută să pari mai suplă. De asemenea, sunt ușor de inclus în ținutele pentru birou.




Franjuri și pene

De ce să alegi un tiv obișnuit, când ai putea să porți unul cu franjuri sau pene? Ar putea părea la prima vedere un stil învechit, inspirat de moda rochiilor flapper din anii '30, dar acest look arată cât se poate de modern și interesant atunci când îl accesorizezi corect.




Fustele creion

În ultimii ani, fustele midi cu croială largă au dominat lumea modei. Dar 2018 vine cu noutăți la acest capitol.
Fustele cu o croială de tip creion, strânse pe corp, vor fi piese esențiale în moda anului 2018. Iar dacă te temi că o astfel de fustă ar putea arăta prea office, îndrăznește să o asortezi cu un tricou simplu sau cu o jachetă de tip bomber.



Culoarea lavandei

Nuanța pudrată de violet lavandă va fi pretutindeni în această primăvară. Tonurile pastelate de violet aduc un tip de melancolie și un aer boem ținutelor tale, fiind în același timp moderne. Nu degeaba Institutul Pantone a desemnat nuanța ultra violet drept culoarea anului 2018.
Poți purta tonurile de violet lavandă pentru a oferi un strop de culoare ținutelor neutre sau poți chiar asocia diferite nuanțe de violet, printre care și cea care amintește de florile parfumate ale acestei plante.  



Poșetele mici

În mod sigur îți sunt cunoscute aceste poșete cu curea lungă. Nu doar că sunt foarte comode pentru că îți lasă mâinile libere, dar sunt și o modalitate excelentă de a-ți accesoriza ținuta într-un mod original. 




Tocurile kitten

Tocmai când tocurile bloc începuseră să domine lumea pantofilor, un nou trend și-a făcut apariția și va acapara în mod sigur rafturile magazinelor în 2018. Este vorba despre tocurile mici, ușir ascuțite, care poată denumirea de tocuri "kitten".
Încălțările cu astfel de tocuri sunt la fe de comode precum pantofii cu talpă joasă, dar reușesc să adauge un plus de stil și eleganță, precum pantofii cu toc. Tot ce ți-ai putea dori!
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod