Toamna si pretentiile ei

Garderoba ta trebuie sa iasa invingatoare si din acest sezon. Cum safaci din ea o invingatoare si in acelasi timp tu sa pasesti increzatoareoriunde te-ai duce? Iata cateva piese care nu trebuie sa lipseasca dinsifonierul tau in aceasta toamna.

Costumul barbatesc
S-a intors pe scena modei costumul inspirat din cel barbatesc. Serios,impunator, iti poate fi de folos la o intalnire de afaceri, un examensau in orice loc in care vrei sa fii impunatoare. Ralph Lauren este undesigner care a transformat costumul masculin in unul foarte feminin.

Bluza romantica
Un top soft, foarte feminin, ce poate fi purtat usor. La o intalnireromatica sau intr-o seara intr-un club, este bluza ideala. Iata cumapare ea in viziunea lui Yves Saint Laurent.

Jeans
Poti fi cat mai rebela cu pantalonii din denim. Fie ca alegi unii foartestramti, fie ca sunt ceva mai largi, nu trebuie sa lipseasca din garderobata.

Parka sport
Curajoasa pe orice vreme, poti asorta parka la un top scurt sau la ofusta scurta. Depinde de felul in care te simti. Iata cum arata ea inviziunea lui Michael Kors.

Rochia retro
Sa fie o rochie lunga, draguta, dar nu foarte iesita din comun. Sepotriveste cu o iesire in oras fie ca este la cina, fie ca este lateatru. Aceasta este concluzia colectiei casei Prada.

Jacheta din piele
Mai lunga, mai scurta, oricum ar fi ea nu se poate toamna fara jachetade piele. O poti purta aprope in orice zi a acestui anotimp. Iar dacaeste vorba de una foarte stramta asa cum apare la Balenciaga, succesultau e garantat.

Geanta foarte mare
O geanta mare de zi cu zi in care sa aiba loc tot ceea ce iti estenecesar. Toamna acesta se poarta cel mai mult cele in nuante de marouri,in special cele inchise. Daca le mai asortezi si cu un poncho larg, nu aide ce sa-ti mai faci probleme. Iata cum apare ea in colectia lui Fendi.

Rochia eleganta
Cand o porti te simti visatoare, eleganta, stralucitoare. Ca sa numai vorbim de placerea pe care ti-o provoaca de fiecare data cand oimbraci. Iat-o in colectia lui Givenchy.

Cizmele inalte
Fara indoiala, sunt cel mai important accesoriu al sezonului. Asortatecu fustele scurte sau sub genunchi te vor face sa te simti cu adevaratrapitoare. Si Prada a stiut acest lucru cand si-a prezentat colectia detoamna-iarna 2002-2003.

Haina eleganta
De la scurta pana la foarte lunga este si ea esentiala. Mai mult,face trecerea de la toamna la iarna. Iar Versace cand si-a prezentatcolectia tomna-iarna 2002-2003 a ales ca acesta haina sa fie alba,pentru ca trecerea la iarna sa fie cat mai evidenta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod