Tinutele toamnei: stralucitoare si ultra-moderne

Irina Schrotter, Mango, Marks&Spencer si Tina R. au fost casele care au "dat tonul" tendintelor modei, in cea de-a doua zi a evenimentului Autumn Collection. Desfasurat la mijlocul lunii septembrie, acesta a reunit cele mai in voga branduri de moda romanesti si internationale, care le-au aratat consumatorilor de moda care sunt cele mai recente tendinte pe piata internationala.

In viziunea Mango, femeia trebuie sa fie stralucitoare. Iar pentru aceasta, Mango ii propune opt trenduri: Goldes, Romance, Eastern Folk, Divan, Metallic, Positive-Negative, Military si Black Labelle.
Femeia Mango alege in aceasta toamna negru, kaki, alb, maro, albastru, mov si verde. Dar se joaca si cu haine de inspiratie vintage si de inspiratie folclorica.

La Marks&Spencer, femeia este indragostita de stilul englezesc si de combinatii de culori excentrice: auriu - maron - turquoise, rosu - negru - maron. Colectia de toamna-iarna 2005-2006 mizeaza pe urmatoarele stiluri: calypso, tribal, celsea, primrose hill si english excentrics.

Tina R aduce in fata siluete de femei ultra-moderne. Temele principale ale colectiei sunt: "Britania inainte de toate", "Demilitarizeaza-te cu stil", "Vacanta la vila de la munte",si "Cultura urbana".
Avem in fata un look englezesc, cu aspect dinamic, cu accente sport, contraste intre elemente ultrafeminine si elemente masculine.

Irina Schrotter a fost invitata de onoare a serii in Bucuresti Mall si s-a prezentat la Autumn Collection cu o colectie adusa direct de la Targul de Moda de la Paris. Colectia de toamna - iarna 2005-2006 de la Irina Schrotter se doreste o combinatie intre romantismul parizian si seriozitatea croielilor impecabile britanice. Am asistat la o explozie de culoare, la combinatii neobisnuite de tricotaje si stofe subtiri, de drapaje si volane, volumetrii si subtilitati, pur feminine.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod