Ținutele purtate de vedete la Premiile BAFTA 2020

Gala Premiilor BAFTA 2020 a avut loc duminică la Royal Albert Hall din Londra și a adunat pe covorul roșu numeroase staruri ale cinematografiei britanice și nu numai.
Printre vedetele care au plecat acasă cu un trofeu se numără Joaquin Phoenix, care a primit distincția de cel mai bun actor în rol principal pentru interpretarea din „Joker”, Renee Zellweger, care a fost numită cea mai bună actriță în rol principal sau Brad Pitt și Laura Dern, care au primit trofeele pentru cei mai buni actori în roluri secundare.

Cel mai bun film a fost desemnat „1917”, regizat de Sam Mendez.

Ținutele purtate de vedete pe covorul roșu s-au aflat sub influența sustenabilității.
Organizatorii au dorit să tragă un semnal de alarmă asupra problemelor de mediu cu care se confruntă planeta și i-au rugat pe invitați să poarte ținute „reciclate” și haine pe care le-au mai purtat cu altă ocazie.

Kate Middleton, care a fost prezentă la gală alături de soțul său, Prințul William, patronul regal al evenimentului, a purtat o rochie Alexander McQueen din 2012, accesorizată cu unul dintre clutch-urile sale favorite, o creație Anya Hindmarch. Ducesa de Cambridge poartă cu regularitate ținute mai vechi, fiind una dintre celebritățile care încurajează această modalitate de a proteja mediul.

Cu toate acestea, unele dintre vedete nu au respectat codul impus și au purtat ținute special create pentru ca ele să le poarte la acest eveniment.
Zoe Kravitz a ales o rochie aurie semnată Saint Laurent by Anthony Vaccarello.

Au putut fi observate și piese din cele mai noi colecții haute couture. Laura Dern a ales o rochie de un roz intens semnată Valentino, iar Charlize Theron a atras toate privirile cu o rochie Dior de culoare violet, realizată din șifon vaporos.

Foto: Hepta
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod