Ținutele purtate de vedete la Gala Premiilor Oscar 2021

Cea de-a 93-a ediție a Premiilor Oscar a readus în prim-plan rochiile spectaculoase purtate de vedete de obicei la astfel de evenimente, după un an de pandemie în care ne-au lipsit aparițiile strălucitoare pe covorul roșu.
Vedetele s-au întrecut în ținute extravagante, de la rochii în nuanțe metalice, precum cele purtate de actrițele Carey Mulligan și Andra Day, la salopete în tonuri intense precum cea purtată de cântăreața și compozitoarea H.E.R. sau rochii vaporoase, așa cum a fost cea purtată de actrița Halle Berry.

Carey Mulligan a reușit să atragă toate privirile cu ținuta sa impresionantă, formată din top bandeau și fustă voluminoasă, într-o nuanță strălucitoare de auriu. 

Anul acesta, ceremonia de decernare a premiilor Oscar a fost transmisă live din două locaţii, ambele în Los Angeles: Dolby Theatre şi Union Station.
Au fost, de asemenea, şi două locaţii internaţionale, una în Marea Britanie, pentru toţi nominalizaţii de origine britanică, şi cea de-a doua, în Paris.

Starul serii a fost regizoarea Chloe Zhao, care a câștigat premiul pentru Cel mai bun regizor, fiind prima femeie de origine asiatică și a doua femeie din istoria premiilor Oscar care a obținut acest trofeu.

Descoperă în galerie ce ținute au ales vedetele pentru Gala Premiilor Oscar 2021.

Foto: Hepta
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod