Ținutele purtate de vedete la Gala MTV Europe Music Awards 2018

Cântăreaţa americană Camila Cabello a fost, cu patru trofee, marele câştigător la gala MTV Europe Music Awards 2018, care a avut loc la Centrul expoziţional din Bilbao, Spania, duminică seară.
Originară din Cuba, Cabello, în vârstă de 21 de ani, a înregistrat un uriaş succes comercial atât cu hitul "Havana", interpretat împreună cu rapperul Young Thug, cât şi cu albumul "Camila", lansat în luna ianuarie. Nominalizată la şase categorii, la gala de duminică seară, Cabello a obţinut trofeele MTV Europe Music pentru cel mai bun cântec, cel mai bun artist, cel mai bun videoclip şi cel mai bun artist american, potrivit Mediafax.

Printre ceilalţi câştigători ai galei s-au numărat Dua Lipa, desemnată cel mai bun artist pop, Shawn Mendes, premiat pentru cea mai bună interpretare live, şi trupa 5 Seconds of Summer, care a primit trofeul pentru cel mai bun artist rock.

Starurile au ales ținute nonconformiste, care au atras toate privirile.
Gazda show-ului, actrița Hailee Steinfeld a ales o rochie realizată din paiete masive în nuanțe de lila sidefat. Camila Cabello, marea câștigătoare a serii, a ales o rochie de un roșu intens, cu o croială de tip A. Cântăreața Halsey a purtat o rochie din dantela de culoare nude, decorată cu cristale.

Descoperă cele mai interesante ținute purtate de vedete la Gala MTV Europe Music Awards 2018.
 
Foto: Hepta 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod