Ținutele purtate de Meghan Markle în timpul turneului regal din Australia

Prințul Harry și Meghan Markle se află în primul lor turneu regal, în calitate de soț și soție.

Aceștia au ajuns în Australia pe 14 octombrie, iar ținutele purtate de Meghan în timpul evenimentelor oficiale la care au participat până în prezent sunt urmărite cu mare atenție de toți cei pasionați de modă și nu numai.

Ducesa de Sussex și soțul său au fost întâmpinați în Sydney de guvernatorul general Sir Peter Cosgrove și soția sa, Lady Cosgrove. Meghan, care este însărcinată cu primul său copil, a purtat o rochie albă elegantă, în timp ce Prințul Harry și-a făcut apariția în uniforma marinei militare.

Potrivit dailymail.co.uk, ținutele purtate de Meghan până în prezent în timpul turneului din Australia au o valoare de 61.583 de lire.
Ducesa de Sussex a ales rochii elegante pentru evenimentele oficiale, dar a purtat și ținute relaxate de zi, precum rochii în dungi, cu bretele, jeanși negri, sacouri și pantofi sport. Fosta actriță a repurtat diverse piese, printre care jeanșii negri, sacourile sau pantofii cu toc. Turneul regal va dura până pe 1 noiembrie, când ducii de Sussex sunt așteptați să se întoarca în Anglia.

Descoperă cele mai interesante ținute purtate de Meghan Markle în timpul turneului din Australia.

Foto: Hepta
1 din 14

25 octombrie: Rochie roșie

Ducesa de Sussex a ajuns pe aeroportul din Tonga purtând o rochie de un roșu intens, cu aplicații florale, o piesă a brandului Self Portrait. Aceasta a completat ținuta cu pantofi stiletto Manolo Blahnik și un clutch Dior.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod