Ținutele extravagante purtate de vedete la Gala Met 2019

Cele mai mari nume din industria modei și cele mai importante staruri de la Hollywood au creat un adevărat spectacol la Gala Met 2019 desfășurată luni seara, prin ținute extravagante sau chiar ridicole pe care le-au purtat.
Starurile au respectat tema stabilită pentru anul acesta, și anume stilul "camp", care este definit printr-un kitsch intenționat.

Evenimentul, la care se poate participa numai pe bază de invitație, este faimos pentru numeroasele celebrități care participă și pentru rochiile haute couture purtate. Scopul galei este strângerea de fonduri pentru Muzeul Metropolitan de Artă din New York și marchează de obicei deschiderea expoziției anuale de modă organizate de Costume Institute.

Starleta Kim Kardashian, rapperița Cardi B, cântărețele Katy Perry și Lady Gaga s-au numărat printre starurile care au concurat pentru coroana de regina serii, purtând ținute dramatice și cât se poate de extravagante.

Kim Kardashian și-a pus faimoasa siluetă în valoare purtând un corset extrem de strâns pe talie.
Cardi B a sosit purtând o rochie gigantică asemănătoare unei pilote, iar Katy Perry s-a transformat, la propriu, într-un candelabru. Lady Gaga și-a făcut intrarea în mod spectaculos, realizând un adevărat show de strip tease, renunțând treptat la haine și dezvăluind patru ținute.

Descoperă ținutele spectaculoase purtate de vedete la Gala Met 2019.
 
Foto: Hepta 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod