Ținute stylish pentru toamna 2020

Trebuie să acceptăm faptul că zilele de toamnă se apropie, iar această vară de care oricum nu ne-am bucurat pe deplin e pe punctul de a se încheia.
Dacă îți pregătești deja garderoba pentru sezonul rece, trebuie să descoperi câteva idei interesante de ținute pe care să le încerci în acest sezon. Fie că folosești piese vestimentare clasice, fie că investești în unele care sunt în trend toamna aceasta, secretul este să faci asocieri deosebite, care vor oferi personalitate ținutelor tale.

Rochie supradimensionată și cizme până la genunchi



Poți renunța la rochiile minimaliste de vară în favoarea unora cu aspect sofisticat, precum cele supradimensionate sau cu pliseuri.
Asociază o astfel de rochie cu o pereche de cizme până la genunchi. Cizmele din imitație de piele de șarpe sau de crocodil vor arăta întotdeauna prețios și îți vor completa perfect ținutele de toamnă cu rochii sau fuste.

Costum purtat cu tricou și pantofi sport



Nu vei da niciodată greș dacă investești într-un costum bine croit, compus din sacou și pantaloni. Fie că le porți separat sau împreună, aceste două piese vestimentare se vor dovedi esențiale pentru garderoba ta de toamnă.
O variantă modernă și originală de a purta costumul este aceea de a-l asocia cu un tricou alb și pantofi sport.

Ținută casual, în nuanțe de crem



Tonurile de crem sunt în vogă sezonul acesta, iar fashionistele creează look-uri deosebite incluzând mai multe nuanțe ale acestei culori în aceeași ținută. De exemplu, un outfit sport casual perfect pentru zilele de weekend poate fi compus dintr-un hanorac crem cu pantaloni sport asortați, trenci și pantofi sport.

Rochie tricotată și bocanci



Rochiile tricotate sunt un trend important pentru sezonul rece, care se menține încă de anul trecut.
Se poartă în special rochiile tricotate lungi, în nuanțe nude precum camel, bej, crem sau gri. Poți purta o rochie tricotată cu bocanci cu talpă groasă, pentru un aspect modern și interesant, dar și cu cizme până la genunchi sau pantofi sport. Alege rochiile drepte și simple, care se potrivesc cu numeroase accesorii.

Pulover tricotat și fustă midi



Chiar dacă zilele sunt mai răcoroase, asta nu înseamnă că este cazul să-ți „ascunzi” fustele într-un colț al dulapului. Le poți purta în continuare astfel încât să creezi ținute confortabile de toamnă.
Asociază o fustă midi cu un pulover tricotat și completează ținuta cu cizme, bocanci sau chiar pantofi sport. Poți încerca același truc și cu o rochie de vară, purtând un pulover deasupra.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod