Ținute inspirate de personaje celebre. Două surori le recreează cu ajutorul hainelor vintage

Te-ai întrebat vreodată cum s-ar îmbărca Winnie the Pooh dacă ar fi o persoană reală? Sau ce ar purta Belle din „Frumoasa și Bestia” dacă ar fi o fată obișnuită din zilele noastre?
Două surori gemene din Marea Britanie au devenit staruri pe Instagram pentru că și-au imaginat ce ținute ar purta personajele faimoase din desene animate sau filme dacă ar fi oameni reali. 

Iar outfit-urile realizate de ele cu ajutorul hainelor vintage sunt de-a dreptul impresionante. Nu doar că imită perfect look-urile personajelor celebre, dar în același timp creează ținute pe care multe femei și-ar dori să le încerce.

Danielle și Nicole sunt două surori gemene care trăiesc în Anglia.
Încă de mici, cele două gemene s-au jucat cu hainele și au încercat de-a lungul timpului tot felul de combinații unice. Chiar au lucrat în industria modei pentru o vreme. Dragostea lor pentru modă, design și interesul pentru protecția mediului le-au condus către crearea propriului brand de haine vintage numit Betty Berry. Scopul este acela de a încuraja folosirea hainelor vintage pentru a reduce impactul industriei fashion asupra mediului.
 

Citește și: Ce ținute poartă fashionistele acasă.
20 de idei care te scot din rutină 


Numele brandului lor este inspirat de numele bunicilor lor - Betty și Berenice. Amândouă le-au influențat stilul vestimentar al lui Nicole și Danielle și dragostea lor pentru modă. Gemenele aleg cu grijă haine vintage pe care le modifică astfel încât să devină piese vestimentare unice. De asemenea, surorile creează și propriile design-uri de la zero, dar totul este realizat manual, din materiale cu impact redus asupra mediului.

Imaginile publicate pe Instagram de cele două surori demonstrează cât sunt de talentate.
Postările lor strâng de fiecare dată zeci de mii de aprecieri din partea celor care le urmăresc.

Descoperă câteva dintre cele mai frumoase creații ale celor două surori.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod