Tinute de top

Cum esti la curent cu tot ceea ce se poarta, ai aflat pe ce pun accentul marii creatori si stii sa alegi ceea ce te avantajeaza, este momentul sa iti alcatuiesti o garderoba de toamna care te va pune in evidenta in orice moment al zilei si te va face sa fii in centrul atentiei oriunde te-ai afla.

Daca luxul este cuvantul care te caracterizeaza, poti alege cu incredere una dintre camasile pe care ti le propune ultima colectie Nara Camicie. In plus, ele vor conferi tinutei tale o nota de romantism si senzualitate. Daca vrei sa stralucesti, alege sa porti o camasa lila-prafuit pe care o gasesti la pretul de 199 RON. Mai ai la dispozitie inca doua variante de culoare bej-auriu si turcoaz.

Materialele dominante ale colectiei Nara Camicie sunt dantela si macrame-ul negru, care confera rafinament si stil oricarei tinute. Cand vrei sa fii sofisticata si eleganta, poti opta pentru o camasa alba, cu maneci trei sferturi, imbracata in dantela. Simplu de asortat, te pune in evidenta si este ingredientul necesar unei vestimentatii cu stil. O gasesti la pretul de 310 RON. Taftaua in culori vii
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod