Tinuta pentru cocktail

Cocktailul este un prilej neoficial de a petrece momente placute cupartenerii de afaceri, colegii sau potentialii clienti, si un mod ineditde a-ti extinde reteaua de cunostinte. Tinuta de cocktail trebuie saimpuna stil, eleganta si personalitate.

Sunt reguli nescrise care departajeaza acest gen de vestimentatie decel de discoteca sau de ocazie. Ai voie sa porti rochie scurta,dar cu o pieptanatura cuminte, fusta cu crapaturi, dar treisferturi, accesorii masive, dar de bun gust, machiajstralucitor, dar cu masura.

Hainele trebuie sa fie in culori neutre (negru, alb, gri,bej, bleu) si pot fi impodobite cu un strop de stralucire (argintiu,auriu).
Croiala este in general clasica si nu sunt recomandate pieselevestimentare asimetrice sau accesorizate cu paiete sau perle.

Poseta este recomandat sa fie micuta, de buna calitate si neaparatasortata perfect cu pantofii. Bijuteriile sunt in general dinmetale pretioase sau imitatii. Pot fi masive atata timp cat lucraturalor este impecabila. Spuneti un "nu" hotarat accesoriilor fantezie caresunt rezervate exclusiv timpului liber.

Machiajul este vedeta tinutei deoarece el trebuie sa completezeperfect ansamblul si fara sa iasa in evidenta.
Se folosesc culoridiscrete, pastelate care iti pun in evidenta trasaturile fetei si nu esteobligatoriu sa fie in aceeasi culoare cu rochia. In materie de coafurase recomanda cocuri, bucle sau par indreptat cu placi. Indiferent dealegere el trebuie sa arate stralucitor si ingrijit.

La cocktail conteaza foarte mult detaliile, pentru ca este oocazie de a-ti face noi cunostine care isi formeaza prima impresiedespre tine, iar aceasta conteaza intotdeauna.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod