Tinuta de vampa

Provocatoare, irezistibila, senzuala, misterioasa... toate acestea sunt sinonime cu atributul de vampa. Cuvantul de proveninta al acestui gen de look, foarte in voga mai ales in aceasta iarna, este vampir. Vestimentatia "de vampa" exprima pasiune, indrazneala, atractie animalica, dar mai ales stil.


In acest sezon rece, designerii au oferit imaginii de vampa conotatii rafinate, stralucitoare si extravagante. Vestimentatia de piele neagra a la "Catwoman" este piesa de rezistenta al acestui look, iar fusta micro-mini este iminenta unei tinute seducatoare.


Insa poti capata o aura misterioasa gen "girlspy" intr-o rochie lunga sau un pardesiu trei sferturi, cu conditia sa porti cizme peste genunchi, cea mai sexy incaltaminte pentru sezonul rece, visinii, aurii sau pur si simplu negre.

 

Este binestiut ca purpuriul accelereaza bataile inimii si instiga la impulsivitate. De aceea, in toate nuantele lui, rosul este culoarea regala, a pacatului originar si a pasiunii nestavilite. In consecinta, este la fel de irezistibil, fie croit in saten, angora sau piele.

Alta optiune ar fi sa te invaluiesti in stralucire precum o printesa a zapezii si sa imbraci o fusta sau un deux piece cu multe strasuri ori un costum din piele argintie. Avand aceste varinte de tinute, cand este luna plina stii cel mai bine ce ai de facut.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod