Tinuta de seara - secretul care iti pune in valoare personalitatea

Nu de putine ori ti se intampla sa fii invitata la un cocktail sau la o petrecere fastuoasa si, dupa ce confirmi ca vei fi prezenta, intri in panica: "Dar cum sa ma imbrac?". Si asta nu pentru ca in garderoba ta nu s-ar gasi vestimentatia potrivita... Insa, este posibil sa-ti lipseasca accesoriile, sau sau nu stii cu exactitate care sunt tendintele sezonului actual in ceea ce priveste tinuta de ocazie. Iata care sunt principalele articole care te vor ajuta nu numai sa iesi din impas, dar si sa atragi ca un magnet privirile tuturor, datorita aerului misterios si feminitatii pe care ti le vor conferi...

Rochia neagra - simplitate si distinctie

Daca stai sa te gandesti, o rochie neagra te pune cel mai bine in valoare si, parca, intoarce timpul in urma, cand erai mai tanara si mai firava...
Aceasta pentru ca negrul subtiaza, este subtil dar in acelasi timp, frapant, iar nota de mister pe care o sugereaza iti va conferi un aer romantic. Dar trebuie sa alegi cu atentie: o rochie de satin arata fabulos, insa te-ar putea face sa pari mai plinuta decat esti in realitate, asa incat este recomandabil sa te orientezi spre materiale mai putin pretentioase cum ar fi catifeaua sau jerseul.

Rochia in nuante pastelate

Pentru o femeie nonconformista si sigura pe sine, o rochie scurta si ampla din satin, matase sau din sifon, in culori vesele si pastelate, reprezinta optiunea ideala. Accesoriile trebuie sa fie reduse la minimum, pentru a nu crea impresia ca esti un pom de Craciun supraincarcat.
Poti asorta o astfel de rochie fie cu balerini sau sandale cu talpa ortopedica, fie cu pantofi cu tocul inalt, daca ai optat pentru un material pretentios cum este satinul.

Trenciul

Intr-adevar, jacheta militara este foarte moderna, dar uita de ea daca te duci la o petrecere. Un trenci lung, strans in talie cu o centura este perfect. In functie de preferinte, poti opta pentru culoarea care nu greseste niciodata (da, la negru ma refeream), sau, daca esti mai indrazneata, alege un trenci cu imprimeu care imita blana de leopard. Unica regula de care trebuie sa tii cont: strange cat mai tare centura in talie.

Catifeaua - un adevarat "filon de aur" al acestui sezon

Acest material a revenit in forta pe catwalk in acest sezon, asa incat alege o jacheta din catifea simpla sau grovata.
Catifeaua se asorteaza cel ma bine cu texturile usoare, fluide, ceea ce inseamna ca o vei asorta cu o bluza de sifon, o esarfa subtire, pantaloni taiati intr-o linie clasica si, pentru o aparitie sic, poarta o sapca baieteasca.

Pantofi cu tocul inalt

Indiferent cat de eleganta si sofisticata ar fi vestimentatia ta, incaltamintea este un detaliu asupra caruia trebuie sa-ti concentrezi atentia. Pantofii de piele se inscriu si in tendintele actualului sezon, insa poti opta si pentru incaltaminte realizata din satin sau catifea - in functie de vestimentatia pentru care ai optat. Pantofii cu bot rotund sunt "vedetele" acestui sezon!

Straluceste!

Posibilitatile de a iesi in evidenta si de a straluci sunt nenumarate si pentru toate gusturile: esarfa subtire si ingusta, ciorapii de dantela - se potrivesc perfect sub o rochie scurta descinsa parca din anii '60 sau o fusta.
Bijuteriile cu diamante constituie o optiune excelenta - pandantiv, cercei sau brosa, niciodata mai mult decat un singur accesoriu. O alta idee ar fi sa alegi o poseta din argint, foarte moderna in acest sezon.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod