Tina R - stilul conteaza

Fiecare dintre noi s-a vazut imbracata, la modul imaginar, de Romanitza sau Catalin Botezatu, ale caror colectii sofisticate le-am prezentat saptamanile trecute. Tina R vine cu o propunere diferita, adresandu-se unei femei sexy si ultramoderne.

Sursele speciale de inspiratie ale colectiei "Play" sunt anii '60 si '80, perioada de inceput a epocii "femeii independente", avand in centru universul britanic si in special estetica irlandeza si scotiana, cultura jeans si Vestul american. "Este o garderoba realizata special pentru concediul in statiunile montane, caracterizata fiind de o estetica ecvestra (estetica curselor hipice)", spune directorul artistic al casei Tina R, Alin Galatescu, referindu-se la colectia pe care a prezentat-o in cadrul Saptamanii Modei de la Iasi.

"A fost vizata o garderoba ideala de 24 de ore. In sens larg, ea acopera necesitatile unei femei, de la tinuta de dimineata la cea de serviciu, de la intalnirile de afaceri sau cele cu prietenii, la petrecerile nocturne. Am urmarit ca hainele noii colectii sa permita abordarea cu aceeasi tinuta a tuturor acestor activitati. Tina R a incercat sa ofere femeii moderne modele potrivite activitatilor citadine dar destinate si petrecerii timpului liber, tinute de week-end si vacante rapide specifice toamnei tarzii si iernii", mai spune Alin.

Culorile colectiei sunt negrul, tonuri multiple de maro (de la bej, la ciocolatiu intens) si verde, pana in oliv. Singurul accent este rosul.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod