Tendintele sezonului de primavara - neglijenta studiata si feminitate

La inceputul fiecarui sezon, te simti parca putin ingrijorata. Nu cumva noile tendinte iti sugereaza sa renunti la piesele vestimentare ce ti se potrivesc atat de bine? In aceasta primavara, marii designeri ne sugereaza imbracaminte cat mai usoara si comoda, din materiale fluide, in culori pastelate. Altfel spus, taioarele stramte si fustele in forma cilindrica isi iau ramas bun. Culoarea alba revine in actualitate - un antidot de bun augur pentru eternul... dar ternul negru, iar secretul unui aspect modern consta in combinatiile vestimentare pe care le vei face.

Si haina face pe om...

O vorba de demult spune: "Temeti-va de prima impresie, este intotdeauna cea corecta". In orice imprejurare, este important ca prin aspectul tau sa arati cat mai feminina, dar in acelasi timp sa transimiti ca esti o femeie puternica si sigura pe sine. Imprimeurile vesele, in nuante deschise, vestimentatia din bumbac sau sifon sunt elementele cheie in acest sezon - dar "marele castigator" este culoarea alba! O poti purta cu o jacheta militara - a fost una dintre revelatiile sezonului trecut si se mentine in tendinte!

Scurt si chic

Pantalonii scurti se numara si ei printre vedetele de pe catwalk in acest sezon. Asemeni jachetei militare, au fost la moda in sezonul precendent si isi mentin suprematia si in primavara anului 2006. Inspirati de vestimentatia masculina, sunt comozi, eleganti si usor de asortat. Poarta-i cu o camasa si un blazer clasic.

Neglijenta... nostima!

Aspectul aparent sifonat si usor neglijent, dar simpatic, este la mare cautare, materialul preferat fiind bumbacul, in nuante "stinse". Poarta o astfel de jacheta si accesorizeaz-o cu o poseta mare si o pereche de ochelari de soare - sau, daca ai probleme de vedere, ochelari cu lentile fumurii. Nu va sti nimeni in afara de tine unde-ti indrepti privirile...

Redescopera parfumul anilor '80

Iata una dintre tendintele care, in ciuda trecerii timpului, continua sa se inscrie printre preferintele designerilor - dar, in acest sezon, blugii drepti pur si simplu nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba! Ai toata libertatea sa alegi orice culoare, dar albul este vedeta!

Pantalonii vorbesc!

Daca in sezonul precendent fustele au detinut suprematia, acum este randul pantalonilor. Costumele deux-pieces cu pantaloni sunt deci foarte moderne, iar pentru o tinuta lejera alege materiale fluide si usoare. Pentru serile cand trebuie sa participi la cocktail-uri sau petreceri, pantalonii de satin si o bustiera asortata constituie cea mai inspirata alegere. Cine spunea ca nu esti feminina daca porti pantaloni? Probabil, cine nu a incercat inca...

Visul... britanic

Designerii englezi ne propun o noua tendinta: camasa clasica si un pulover sport. Secretul acestei tinute consta tot in aspectul ei in aparenta neglijent, dar in realitate studiat: manecile camasii vor fi mai lungi decat cele ale puloverului, iar partea de jos a camasii nu va fi "ascunsa" in pataloni, ci lasata in exterior, la vedere.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod