Tendinte cu aroma de primavara

"Moda este un lucru atat de urat, incat trebuie schimbat la fiecare sase luni", spunea ironic Mark Twain, referindu-se la faptul ca tendintele pe care le adoram in urma cu un sezon sau doua cad in dizgratie o data cu schimbarea anotimpului. Afla care sunt pretentiile acestei primaveri.



Rujul maro se permitea cu indulgenta in toamna, iar primavara trecuta, daca nu aveai buzele date cu gloss sau ruj cu particule stralucitoare, nu erai in randul lumii. Acum buzele tale pot fi mate sau sidefate, dar in culori cat se poate de vii, de la roz-bombon pana la caramiziu.


Nu se stie pana cand va trona moda pielii bronzate, dar in mod sigur e o exigenta a sezonului cald. Totusi, daca reusesti sa o obtii, fardeaza-te in culori calde ce iti subliniaza auriul pielii, sau machiaza-ti ochii folosind culori dinamice si desenand forme geometrice. Umbrele pleoapelor in mai multe nuante sunt de domeniul trecutului.

Palariutele sunt la foarte mare pret si in acest sezon, totusi, sapca din piele nu mai este la fel de "fierbinte" ca anul trecut pe vremea asta. Gwen Stefani a facut o alegere foarte inspirata, stilul palariei preferate de ea bucurandu-se de mare trecere printre "victimele modei".


Daca ai ajuns la concluzia ca moda acestui an ti se potriveste, atunci poti renunta, chiar si la intalnirile oficiale, la vesnica vestimentatie alb/negru. Chanel propune taioare stilizate in culori cu aroma de primavara si cu imprimeuri vesele si inflorate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod