Tachineaza-l cu desuuri incitante...

Atitudinea unei femei este oglindita prin vestimentatie, machiaj si stil, insa in budoar, toate aceste elemente palesc in fata lenjeriei intime... Asa ca acorda mai multa importanta acestei piese de rezistenta a personalitatii feminine si tachineaza-ti partenerul prin desuuri incitante.

Misterioasa si feminina cu ID Sarrieri



Lenjeria intima semnata ID Sarrieri vorbeste despre mister si feminitate. Colectiile propuse pentru acest sezon tin cont de tendintele din domeniu, de aceea modelele sunt sofisticate, imbinand elegant stilul si functionalitatea. Slipii au talia mult coborata, fiind sic si confortabili. Slipii retro, in stil Marylin Monroe, cei tanga si boxerii cu o taietura noua sunt foarte sexi. Sutienele push-up, balconnet sau cele neburetate au ca accesorii detalii vintage, panglici satinate care dau un aer seducator si volane fine din tul pentru un look retro.

Senzuala in stil neo-romantic cu Jolidon



Noile colectii Jolidon aduc in prim plan corsetul cu aplicatii din dantela, baby-doll-urile din tul cu sutien incorporat si port-jartierul. Desuurile nu sunt obligatoriu monocrome, combinatia dintre rosu si crem fiind foarte in voga in acest sezon. Lenjeria intima este inovativa, variind de la slip string pana la boxeri transparenti si despicati lateral. Atat sutienele (buretate sau neburetate) cat si slipii sunt accesorizati cu fundite, ceea ce confera desuurilor o alura neo-romantica.

Nonconformism ludic cu Skiny



Skiny propune in acest sezon nonconformismul ca mod de exprimare. In colectie regasim invocate influente garage-rock si metal pe placul femeilor de orice varsta. Piesele de lenjerie mizeaza pe functionalitate si spirit casual. Din perspectiva Skiny, sutienele pierd teren in fata bustierelor, in timp ce stringul isi mentine popularitatea. Paleta cromatica se bazeaza pe alb si negru, dar putem regasi si "pete de culoare" precum rozul fuchsia. In contrast cu designul indraznet, texturile din bumbac si dantela inspira delicatete si confort.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod