Subtilitate la Oscaruri

Anul acesta, la Oscaruri s-a desfasurat o adevarata parada a elegantei subtile. Bronzul, irizatiile metalice si diamantele au fost atuurile starurilor de pe covorul rosu, fie ca au fost castigatoare sau nu...

Charlize Theron, marea castigatoare a Oscarului pentru cea mai buna actrita a stralucit intr-o tinuta Gucci creata de Tom Ford. Parul de culoarea sampaniei se armonizeaza perfect cu bronzul fie el si fals, iar coafura in stilul anilor '30 ne aminteste parca de provenienta termenului glamour.


Renee Zellweger a ramas fidela creatoarei Carolina Herrera si pentru rochia de Oscar. Pe langa premiul pentru "Cea mai buna actrita intr-un rol secundar", Renee a castigat si admiratia tuturor prin tinuta gen "mireasa" de un alb imaculat. Coafura a ramas ca intotdeauna "cuminte", iar machiajul discret si stralucitor.

Catherine Zeta-Jones a optat pentru o clasica rochie rosie purtand semnatura casei Versace. Imaginea de "femeie fatala celtica", conturata de coafura in stilul anilor '80 si de rosul intens al rochiei a avantajat-o cu siguranta pe sotia lui Michael Douglas.


Nicole Kidman, actrita care a dictat moda la Hollywood in ultimul timp, nu i-a dezamagit pe devoratorii de moda nici de aceasta data. Ea s-a etalat cu o rochie Chanel asortata la un colier cu diamante marca Bulgari. Coafura nu putea sa fie decat clasica, iar machiajul - pastelat si minimalist.

Angelina Jolie, incontestabil cea mai tulburatoare aparitie de la Oscaruri, a purtat o rochie din saten alb semnata Marc Bouwer la un colier Stern's Athena. Parul, strans in fata, dar pe spate in valuri - specific anilor '40, s-a asortat de minune cu machiajul specific Angelinei "mizeaza pe buze".


Uma Thurman, care a uimit la premiile "Bafta" prin eleganta si originalitate, nu a mai reusit aceasta performanta si la Oscaruri, chiar daca a purtat o creatie Christian Lacroix. Rochia in stil asiatic, ce poate incearca sa ne aminteasca de "Kill Bill" nu ii flateaza deloc formele de model ale Umei, in schimb machiajul, catifelat cu reflexe stralucitoare, nu poate sa primeasca decat laude.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod