Stilul străzii la Săptămâna Modei de la Paris. Cele mai interesante 50 de ținute

Maratonul festivalurilor de modă, care a durat o lună, se apropie de final, ultimul dintre evenimente fiind Săptămâna Modei de la Paris, desfășurată între 24 septembrie și 2 octombrie.
Designerii și-au prezentat pe podium colecțiile pentru sezonul primăvară-vară 2019, în timp ce invitații care au participat la prezentări au desfășurat propria paradă, prin ținutele pe care le-au ales pentru evenimentele de modă. 

Modelele, celebritățile, fashionistele și bloggerițele care sunt invitate la o Săptămână a Modei sunt o sursă excelentă de inspirație pentru ținute în trend. Acestea cunosc cele mai importante și inovatoare tendințe, iar stilul lor vestimentar pare desprins direct din cele mai recente colecții ale designerilor de top.
Dar stilul străzii oferă ceva în plus, combinând look-urile originale cu pragmatismul unor ținute ce pot fi purtate zi de zi.

La Săptămâna Modei de la Paris stilul străzii a fost dominat de animal print, de la leopard, piele de șarpe sau zebră, dar și de carouri. În materie de încălțări, cizmele până la genunchi și botinele sau ghetele albe, inspirate de moda anilor '80, au putut fi observate la fiecare pas.

Descoperă cele mai interesante ținute purtate de invitați la Săptămâna Modei de la Paris și inspiră-te din stilul lor.

Foto: Hepta
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod