Stil fierbinte de vedeta in sezonul rece

Designerii au lansat pentru sezonul rece foarte multe tendinte ce subliniaza senzualitatea si exuberanta specifica femeii moderne. Am avut parte de carouri, pliseuri, fusta micro-mini si de o explozie de culoare. Afla ce tendinte, designeri si preferinte in moda le-au cucerit pe cele mai sexy vedete autohtone.

Delia: "Cred ca in garderoba unei femei, cele mai importante lucruri sunt gecile si paltoanele, care imi plac atat in varianta sport, cat si cea eleganta. In aceasta iarna am imbratisat tendinta carourilor, insa nu imi plac cizmele trei sferturi din lac, pe care le consider de prost gust. Din moda internationala, trebuie sa recunosc ca ador creatiile Dolce&Gabbana, Roberto Cavalli si Vivienne Westwood, iar din peisajul modei autohtone, imi plac creatiile Razvan Ciobanu."

Cream: "Iarna asta am descoperit incaltamintea cu talpa joasa, dupa o perioada in care am purtat doar tocuri. Este mult mai comoda si potrivita stilului meu de viata foarte activ si de vestimentatie - casual. Din moda romaneasca, nu pot sa spun ca am un designer favorit. Prefer sa combin lucruri care ma avantajeaza. Imi place in schimb foarte mult Cavalli, deoarece hainele lui extravagante si tineresti te fac sa te simti foarte speciala. Si la capitolul incaltaminte imi place tot Cavalli, dar si Dolce&Gabbana."

Anna Lesko: "Tendintele din aceasta iarna sunt foarte variate, insa pot sa spun ca am adaptat cu placere moda culorilor aprinse, pe care o consider bine-venita. Imi plac si sosetele colorate si fustitele scurte si plisate, care au fost atat de moderne in acest sezon. Din moda romaneasca, imi plac hainele semnate Ingrid Vlasov, iar dintre marcile internationale: Kenzo, Dolce&Gabbana, Yves Saint Laurent si alti creatori noi, care sunt mai putin celebri in Romania."

Diana Munteanu: "Din vestimentatia de iarna dupa parerea mea sunt de nelipsit fularele si palariile - accesorii foarte chic. Imi place sa ma imbrac sport, insa cu influente clasice. De la topuri si blugi, nu spun "nu" unei perechi elegante de pantaloni la dunga. Ca designer international pot spune ca sunt cucerita de Dolce&Gabbana si de marca de lenjerie intima Victoria's Secret, iar dintre creatorii nosti, imi place la nebunie Razvan Ciobanu."
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod