Stil de covor rosu

Odata cu noul an, au inceput sa se desfasoare ceremoniile de decernare ale diferitelor premii, iar odata cu ele cele mai bune staruri din muzica, film si televiziune isi primesc raplata talentului lor si isi etaleaza tinutele unicat pe covorul rosu.

Insa atat stilistii cat si designerii o pot "da in bara" cateodata, dar de obicei vedetele arata extraordinar sub bagheta magiei lor.

Fergie de la Black Eyed Peas - formatia care a facut senzatie cu melodia "Shut up" - a venit imbracata la Brit Awards intr-o rochie argintie.
Oare nu i-a spus nimeni ca "griul metalizat" nu se mai poarta anul acesta?






Kelly Osbourne a renuntat pentru o seara la stilul "trashy" si a aratat fabulos la Premiile Grammy intr-o rochie neagra cu corset incorporat.








Diva hip-hop care nu rateaza nici o ocazie sa-si demonstreze sex-appealul - Lil Kim - a optat pentru o rochie din saten albastru cu multe decupaje pe piele, pentru "acces facil".







Senzatia R&B, Ashanti, a ales o rochie eleganta in doua tonuri... Aceasta vedeta si-a schimbat cu siguranta stilul, fie de dragul Premiilor Grammy, fie pentru a demonstra ca nu este chiar o "fata de cartier".






Cea mai in voga artista a momentului, Beyonce Knowles, a aprins ceremonia Premiilor Brits purtand o rochie aurie ce-i urmareste cu foarte mare precizie toate curbele.
Insa cireasa de pe tort este ca a plecat acasa cu premiul "International Female Solo Artist".





Shania Twain a adaugat putina aroma de "country" la Brits, etalandu-se cu o creatie semnata Ashley Isham.








Renee Zellwegger si-a expus formele plinute de "Bridget Jones" la premiile Bafta, purtand o rochie in stil "coada de peste", creata de Carolina Herrera.








Christina Aguilera a purtat la Premiile Grammy o tinuta liliachie semnata Versace si a asortat-o cu sandale din bretelute.







Gwen Stefani a aratat chic la Premiile Brits asortand un ansamblu retro, insa glamor, ce ne aminteste de starurile hollywoodiene ale anilor '50.








 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod