Stil 2011: Ce se poartă şi ce nu se poartă

Stacy şi Clinton, gazdele programului Poliţia Vestimentară de pe TLC, te provoacă să renunţi la hainele tale învechite şi să afli ce se poartă anul acesta. Participă şi tu la concursul de pe Eva.ro, uploadează o poză a unui produs vestimentar din garderoba ta şi poţi câştiga unul din cele trei ipod-uri shuffle de 2 GB!

În fiecare săptămână sunt aleşi 3 câştigători care au uploadat poze cu obiecte vestimentare care nu se mai poartă şi au dat alternative care sunt anul acesta la mare căutare. Iată şi câştigătorii de săptămâna aceasta!

1 din 4

Coolal3z, fără salopete de blugi

Ce nu se poartă: Nu se mai poartă salopetele de blugi, deoarece nu pun în valoare nicio parte a corpului, ducand chiar la monotonie în vestimentaţie. Părerea mea e că salopeta duce la o imagine de vulgaritate sau nepăsare la capitotul îmbrăcăminte.

Ce se poartă:
Deşi nu mai este o prioritate în acest sezon, salopeta nu dispare cu totul din peisajul fashion. "Eu propun în colecţia mea salopete, mi se par foarte potrivite şi uşor de purtat. Poţi să mergi în călătorie cu ea, poţi să stai în orice poziţie fără nicio problemă. Sunt extrem de comode, sunt largi, nu-ţi arată eventualele defecte şi, în plus, are aceea notă fashion dacă o combini inspirat", ne spune Elena Perseil
MAI MULT DESPRE: vestimentatie, moda, concurs tlc
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod