Stephan Pelger: 15 ţinute care au uimit Berlinul

Designerul român şi-a prezentat pe 22 ianuarie, cea mai nouă colecţie intitulată "Flori de gheaţă", pe podiumul festivalului de modă din Berlin. Este pentru prima dată când designerul prezintă în ţara părinţilor săi, ambii de naţionalitate germană.

"Flori de gheaţă" este o colecţie în care caşmirul, organza, blana de vulpe argintie şi mătasea sunt piesele de referinţă. "Colecţia este inspirată dintr-un material pe care l-am găsit acum ceva timp, vintage.
Mi-a fost sursă de inspiraţie. Este un material cu flori, care arată de parcă ar avea un strat de gheaţă pe deasupra, care sclipeşte şi îi dă un chic look-ului şi un look aparte pentru o seară frumoasă de iarnă"
, declară designerul.

Show-ul de modă a fost o combinaţie de fashion, coafură, muzică şi frumuseţe. Ritmurile muzicii live au fost mixate de Simon Annes, DJ din New York, iar spectacolul efectiv a fost realizat de patru manechine de talie internaţională care au acceptat invitaţia lui Stephan Pelger de a defila pentru el.
Printre acestea se numără Tatiana şi Lilly, singurele modele din România care au fost trimise pe catwalk-ul din capitala Germaniei. Din show nu au lipsit nici Sara Nuru şi Barbara Meier.
1 din 15

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ciucamona pe 9 Apr 2011, 10:04
    creatiile Stephan Pelger

    Imi plac creatiile Stephan Pelger desi unele sunt cam transparente :)))

    0
    0

  • anda pe 2 Feb 2011, 23:41
    ..;)

    Hmmmm...... frumoooosss!!!!!!!!

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod