Silueta si costumele de baie

Atunci cand vorbim despre costume de baie, avem in primul rand in vedere atuurile personale. De ce? Pentru ca... noi ne simtim bine atunci cand gandim bine despre noi. Este important primul gand, care trebuie sa fie si obiectiv!
Atunci cand vorbim despre costume de baie, avem in primul rand in vedere atuurile personale. De ce? Pentru ca... noi ne simtim bine atunci cand gandim bine despre noi. Este important primul gand, care trebuie sa fie si obiectiv!

Intram intr-un magazin de accesorii si obiecte destinate sezonului estival. Avem nevoie de un costum de baie. Ok! De ce tinem cont?

  • culoare;
  • silueta;
  • restul accesoriilor.

Reguli dupa care trebuie sa ne ghidam atunci cand alegem un costum de baie:

  • Pune-ti in valoare ceea ce ai perfect, ascunde imperfectiunile
  • Priveste-te in oglinda si alege-l pe cel care te face sa te simti cu adevarat femeie
  • NU mai sunt reguli

Si, pentru ca mai sus vorbeam de culori, in aceasta vara poti alege fara probleme: metalul (gri, ciocolata, azuriu, negru antracit) si combinatiile de alb-negru. Ca si imprimeuri, te poti orienta catre motivele florale si cele geometrice. Avem, de asemenea, o revenire a costumului retro, vintage, dar cu niste cupe mari si slip in forma de boxer (patratele sau buline). Aceste modele le avantajeaza, in general, pe femeile care au o silueta foarte inalta si svelta.
 
Costumul de baie trebuie raportat ideologic la fiecare tipologie umana. Structural, femeia se incadreaza in diverse tipare ca si constructie fizica:

  • androgin;
  • atletic;
  • voluptos etc.


In functie de acest lucru, putem realiza o clasificare a felului in care purtam costumele de baie:

1. Bust mic


Daca te incadrezi in categoria femeilor care au un bust nu tocmai dezvoltat, ideal ar fi sa recurgi la un costum de baie al carui sutien sa fie format din doua triunghiuri mari, prinse dupa gat, care dau efect de push-up. De asemenea, tine cont de material, cu ajutorul caruia poti crea o iluzie optica. Cele mai potrivite in acest sens sunt imprimeurile.

2. Silueta fara forme

Esti foarte slaba si ai impresia ca nimic nu-ti vine bine. Nu te ingrijora, exista solutii si pentru tine. Cea mai importanta regula in acest caz este sa reusesti ca prin costumul de baie pe care il alegi sa creezi iluzia rotunjimilor.

Obligatoriu, vestimentatia ta trebuie sa fie formata din doua piese asimetrice, bikinii trebuie sa fie model boxer. Nu este rau daca aceasta vestimentatie este accesorizata cu funde, noduri sau cute.

3. Umeri lati

Pentru o femeie este foarte greu sa-si gaseasca hainele potrivite atunci cand are umerii foarte lati. Imagineaza-ti cat este de dificil atunci cand vine vorba de plaja, unde aceasta imperfectiune se vede si mai mult. Pentru a diminua oarecum aceasta problema, este indicat sa alegi un costum de baie ai carui bikini sa fie foarte colorati, pentru ca astfel vei atrage atentia asupra partii de jos a corpului tau. Pentru partea de sus, ar fi indicat sa alegi un decolteu.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • lidia pe 24 Mar 2009, 21:04
    macar uitati va la o femeie care are umari lati ce bine arataa!!!!!!!!!!!!!!

    nu sunt de acord ca e o imprefectiune sa ai umerii lati din contra

    1
    1

  • andreea pe 26 Iul 2008, 14:43
    am sanii mri ce costum ma avantajeaza

    si vreau sa slabesc si nu pot mai ales la burta.

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod