Show-ul Victoria’s Secret 2017: 40 de ținute spectaculoase purtate de modele

Cel mai așteptat eveniment al anului din industria modei, show-ul Victoria’s Secret 2017 a avut loc pe 20 noiembrie, în Shanghai, China.
Ca de fiecare dată, superbele modele cunoscute ca "îngerii" Victoria's Secret au purtat costume spectaculoase. În cadrul show-ului au susținut recitaluri Harry Styles, Miguel, Leslie Odom Jr. și Jane Zhang.

Modelul Candice Swanepoel a deschis seara, revenind în echipa Victoria's Secret după ce a născut în urmă cu un an. Show-ul a fost împărțit în șase secțiuni tematice, în prima dintre ele urcând pe podium modelele din grupul "Punk Angel", care au prezentat colecția realizată în colaborare cu Balmain.
A urmat apoi secțiunea "Goddesses", în care modelele au purtat costume inspirate de zeitățile greco-romane, purtând aripi decorate cu frunze aurii de laur. Bella Hadid, una dintre vedetele evenimentului, a purtat două ținute în cadrul acestei colecții.



Secțiunea VS Pink a primit numele "Millennial Nation" și a fost urmată apoi de grupul "Winter's Tale". Colecția "Porcelain Angel" a avut ca sursă de inspirație design-ul în tonuri de alb și albastru al vaselor dinastiei Ming.
Show-ul a fost încheiat de cea de-a șasea colecție, numită "Nomadic Angeles", inspirată de tradițiile și costumele populațiilor nomade din întreaga lume.

După o pauză de trei ani, modelul Karlie Kloss a revenit în echipa Victoria's Secret și a defilat în două dintre cele șase secțiuni ale show-ului. Dar dacă un model s-a întors, altul se pare că este pe cale de a pleca pentru totdeauna.



Supermodelul brazilian Alessandra Ambrosio, care a defilat în 17 show-uri consecutive pentru Victoria's Secret, este pe cale de a se retrage definitiv.
Vedeta a defilat în cadrul evenimentului din acest an într-o ținută punk creată de Balmain și un costum din colecția "Nomadic Angels". În timpul ultimei defilări, modelul a transmis un sărut publicului, un gest pe care mulți l-au interpretat ca pe un semn de adio.



Un alt model brazilian a fost senzația serii. Lais Ribeiro a fost cea care a purtat anul acesta celebrul Fantasy Bra, sutienul decorat cu diamante și pietre prețioase în valoare de peste două milioane de dolari.




Seara nu a fost lipsită nici de incidente neașteptate.
Modelul de origine chineză Ming Xi a alunecat pe suprafața lucioasă a podiumului din Mercedes-Benz Arena și a căzut în fața unei audiențe de 18.000 de oameni. Ming a reușit să-și mențină zâmbetul pe buze în ciuda căzăturii pe podium și și-a revenit rapid după momentul stânjenitor.




Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod