Sfatul specialistului: cum să-ți alcătuiești o garderobă capsulă care să dureze o viață întreagă

Termenul de "garderobă capsulă" a apărut pentru prima oară în anul 1970 când s-a făcut referire la mai multe obiecte vestimentare ce nu urmau un trend anume și erau atemporale.
În prezent, este un must-have printre fashioniste și este una dintre singurele modalități prin care te poți asigura că nu cheltui mulți bani pe haine, dar în același timp îți menții statutul de femeie stilată.

Decide de câte piese vestimentare ai nevoie


Designerul Caroline Rogers a publicat în mediul online un îndreptar pentru alcătuirea unei garderobe capsule. Fashionsta susține că primul lucru pe care trebuie să îl faci este să stabilești numărul de articole care vrei să se regăsească în dulapul tău.

"Timp de un an de zile am trăit cu doar 37 de haine în șifonier.
Abia după am început să mai cumpăr, iar acum am ajuns la 50. Consider că așa salvez timpul petrecut la cumpărături, dar și foarte mulți bani.", a spus stilista, conform Who What Wear. 

Nu te stresa dacă nu iese perfect


Nu există o "garderobă perfectă", nimeni nu are așa ceva. În nici un caz nu ar trebui să îți faci griji dacă nu arată precum în reviste. Hainele pe care le porți ar trebui să îți reflecte în primul rând personalitatea și să îți ofere o stare de bine, în fiecare zi.
Poți face un mic exercițiu. Încearcă să alegi doar zece piese vestimentare, pe care să le rulezi timp de zece zile. Lasă-ți imaginația să zburde și testează-ți limitele. Citeste continuarea pe divahair.ro


divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod