Sase toalete deosebite pornind de la eternul alb

Dupa cum stii deja cu siguranta, una dintre culorile vedeta ale acestui sezon este eternul alb. Diafan, racoros si, nu in ultimul rand, romantic - este usor de inteles de ce marii designeri s-au orientat in aceasta directie. Dincolo de aceste aspecte, interesant este ca poti realiza o multime de combinatii si toalete diferite, pentru orice moment al zilei, pornind de la alb. Nu ai nevoie decat de imaginatie...

In ceea ce priveste materialele - nu exista restrictii! Dantela, bumbac, satin, matase - orice este permis, in diferite tonuri de alb. Da, exact asta am vrut sa spun: sunt diferite nuante de alb (alb curat, alb nisip, alb fildes...), pe care le poti asorta in functie de preferinte.

Silueta fina...

... Poate fi excelent pusa in valoare daca alegi o pereche de pantaloni trei sferturi, stransi pe picior - dar, in acelasi timp, suficient de largi pentru a nu te incomoda si a preveni transpiratia, pe care ii asortezi cu o bluza cu maneca scurta si - pentru ca accesoriile sunt foarte importante - cu un colier masiv, care elimina riscul unei prea mari si nedorite simplitati...

Cand mergi la birou...

Vei arata foarte bine, indiferent de cat de strict este codul vestimentar al firmei unde lucrezi, daca vei alege o rochie alba din bumbac, pana la genunchi, simpla si vaporoasa.

Pentru serile mai racoroase...

Da, stiu: in conditiile in care vremea este atat de calduroasa incat avem sentimentul ca asfaltul se topeste, ti se pare ca perspectiva unor zile sau seri putin mai reci este pur si simplu o utopie. Cu toate acestea, variatiile de temperatura din ultima vreme ar trebui sa te puna in garda... Alege un trenci din material subtire, cu nasturi mari si a carui croiala inspirata de stilul anilor '60 - a revenit in forta in tendintele actuale!

Extremele se atrag!

Combinatia alb-negru nu greseste niciodata si in vara aceasta este mai moderna ca oricand. Singurul aspect pe care nu ai voie sa-l uiti se refera la lenjerie: daca porti pantaloni albi, lenjeria va fi obligatoriu bej, pentru ca altminteri este vizibila prin materialul subtire si efectul este inestetic.

Feminitate si eleganta...

Ai ghicit: despre rochia alba urmeaza sa-ti spun! Intruneste cu prisosinta cele doua caracteristici mentionate. Creata din matase si, cu toate ca la prima vedere ar putea parea putin austera, este chic. Mai ales daca nu vei uita acasa ochelarii de soare!

Daca esti o fire mai sportiva...

... Poti purta jeansi de culoare alba: sunt una dintre loviturile-surpriza ale acestei veri. Faptul ca nu sunt usor de intretinut si ca se murdaresc repede reprezinta un inconvenient minor in comparatie cu aspectul fabulos pe care ti-l vor conferi!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod