Ruxandra Lungu si Catalin Botezatu, o imbiere la lux

Pentru aceasta vara, Ruxandra Lungu si Catalin Botezatu au pregatit cateo colectie de rochii de seara, parca desprinse din povesti sau petrecerihollywoodiene. Creatiile inspira lux, senzualitate, extravaganta...

Xandra Group (manager Ruxandra Lungu) propune o colectie de rochiide seara dedicate femeii cu personalitate, ce confirma linia care aconsacrat-o de 10 ani in moda romaneasca. Se remarca imbinarea subtila aliniei rafinate, clasice, cu accesorii romantice, toate reunite intr-opaleta cromatica exploziva care include bleul, oranjul, rosul si chiarverdele crud.
Ca materiale s-a folosit voal, saten si tafta. Materialeletransparente au avut aplicatii aurii de mare efect. Mireasa, vedetacolectiei, a surprins prin rochia confectionata din saten alb-bleu instil neo-romantic.

Catalin Botezatu s-a etalat cu rochii de seara din materiale pretioaseprecum matasea naturala cu broderii, puternic accesorizate manual cuargintiu si chiar verde si roz. A folosit o paleta indrazneata de culorice porneste de la lila, rosu, roz pana la clasicul negru. Creatiile cucroiala asimetrica sau dreapta au fost foarte apreciate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod