Rosie Huntington-Whiteley, regina stilului minimalist. 30 de ținute

Modelul Rosie Huntington-Whiteley este un star pe Instagram nu doar pentru faptul că este un model celebru, fost „înger” Victoria's Secret, ci și datorită ținutelor pe care le postează pe rețeaua de socializare.
Rosie a devenit un idol în rândul pasionatelor de modă care preferă stilul minimalist. Modelul britanic este o împătimită a acestui stil vestimentar simplu, în culori neutre, ușor de purtat și care are un aer clasic, rafinat.

Rosie este o fană a nuanțelor nude și a culorilor neutre precum camel, bej, crem, gri, maro, alb și negru. Preferă piesele vestimentare uni și croielile simple și „curate”, fără prea multe artificii, accesorii sau elemente decorative.

Printre piesele sale preferate se numără sacourile, jeanșii skinny negri și topurile mulate.
Poartă rar imprimeuri îndrăznețe, iar atunci când o face este pentru pictorialele de modă realizate pentru diverse branduri sau publicații. 
 

Citește și: Cum să porți rochiile midi în 2020. 30 de ținute din care să te inspiri 


Practic Rosie este definiția întruchipată a stilului vestimentar minimalist. Ce presupune acest stil? În primul rând mai puține piese vestimentare. Așa cum ai observat probabil la rândul tău, să ai un dulap imens plin cu haine nu te ajută întotdeauna să ai ținute impecabile zi de zi.
De fapt, numeroase femei rămân blocate în fața dulapului ticsit cu haine spunându-și că nu au cu ce să se îmbrace.

Adeptele minimalismului vestimentar sunt de părere că poți avea outfit-uri stylish cu mult mai puține haine. Numai câteva piese vestimentare esențiale te pot ajuta să creezi ținute impecabile zi de zi. Secretul este să optezi pentru nuanțe neutre, ușor de asortat, croieli clasice și în general haine care să formeze o capsulă ce îți permite să compui cât mai multe ținute cu cât mai puține piese.

Este valabil și în cazul accesoriilor.
Stilul minimalist presupune o accesorizare discretă și colecționarea unui număr mic de bijuterii, dar pe care să le poți purta foarte ușor cu orice ținută alegi.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod