Rochiile unei creatoare de modă din Nigeria au devenit virale. Pot fi purtate în cel puțin 3 moduri

Oyinda Akinfenwa, un designer din Nigeria, a avut inspirația de a crea rochii multifuncționale, care pot fi purtate în diferite moduri, astfel încât să se adapteze perfect ocaziei sau stării de spirit.
Piesele sale vestimentare sunt inovatoare și au devenit rapid virale pe rețelele de socializare, reușind să acumuleze mii de aprecieri și distribuiri.

Atunci când creez astfel de rochii îmi poate lua uneori săptămâni ca să vin cu o idee nouă, iar alteori inspirația vine de la o zi la alta”, a declarat Oyinda pentru boredpanda.com.

De obicei, creatoarea de modă începe cu un singur element când realizează piese noi. „Unoeri încep să desenez mânecile, apoi continui cu corpul rochiei sau încep cu linia decolteului și completez pe măsură ce îmi dau seama cum vreau să arate.
Fac modificări și pe măsură ce cos, pentru a perfecționa modelul
”, a mai spus tânăra care are propriul brand de modă, numit Janore.

De exemplu, spune designerul, cea mai recentă creația sa, o rochie de culoare verde smarald, ar fi trebuit să aibă mâneci lungi. „După ce am croit-o, am decis să elimin mânecile. Multe alte modificări au fost făcute pe parcurs.”

Citește și: Kate Middleton a purtat o rochie de 40 de lei în timpul unei videoconferințe


Creativitatea și dorința de a realiza modele noi și interesante își au originea în dragostea ei pentru modă.
Este foarte interesant să-ți faci singură o rochie. Este uimitor să privești ceva obișnuit și să îl transformi într-un lucru deosebit, păstrând în același timp simplitatea”, mai spune creatoarea de modă.

Designul mă face să mă simt extraordinar pentru că pot arăta tuturor ce este în mintea mea. În același timp vreau să contribui la dezvoltarea industriei de modă și cred că este important să fac ceva nou și creativ. Până la urma despre asta este vorba în designul de modă”, a declarat Oyinda Akinfenwa.

Tânăra creatoare de modă mai spune că și-a descoperit accidental pasiunea.
Nici nu știam că pot face o rochie sau o cămașă. Totul a început când aveam 17 ani. Eram acasă și mă plictiseam, așa că am decis să fac câteva fotografii și aveam nevoie de o nouă ținută. Astfel că mi-am făcut un top nou dintr-o eșarfă a mamei. A ieșit destul de bine și am încercat din nou a doua zi, apoi următoarea și am ajuns în acest punct”.

Oyinda își dorește ca brandul său, Janore, să devină cunoscut la nivel mondial și să poată arăta cât mai multor oameni ideile sale.
Pentru moment, creatoarea de modă își vinde rochiile numai în Nigeria.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod