Rochii de zi

Rochii de zi la modă în primăvara 2018. 6 idei

Primăvara pare să se fi instalat în sfârşit, iar în curând va fi suficient de cald încât să purtăm rochii vaporoase şi lejere. Află ce rochii de zi sunt la modă în primăvara 2018.

În acest sezon ies în evidenţă unele modele de rochii de zi cât se poate de interesante. Se păstrezează tendinţe de anul trecut, printre care şi deja celebra rochia cămaşă. Acest model este unul comod, uşor de asortat şi purtat întreaga zi. Poţi asocia o rochie cămaşă cu pantofi lejeri precum tenişi, pantofi sport, sandale etc. Vei obţine un look relaxat de primăvară. De asemenea, inul pare să fie un material vedetă al acestei primăveri. Vei găsi o gamă cât se poate de variată de rochii din in. Şi rochiile petrecute sunt un trend important al acestei primăveri.

Iată ce rochii de zi sunt la modă în primăvara 2018:


Rochie cămaşă

Aşa cum spuneam, rochia tip cămaşă este o piesă de rezistenţă în moda acestei primăveri. Cele în nuanţe deschise, pastelate, sunt alegerile perfecte.
De asemenea, rochia cămaşă arată excelent în varianta cu dungi verticale sau din denim. O altă variantă pe care să o încerci este rochia tip cămaşă petrecută, care aduce un plus de originalitate acestul model.
Rochie camasa



Rochie din denim

Denimul a revenit în forţă în modă şi îl poţi purta sub diverse forme, de la clasicii jeanşi şi până la salopete, fuste, rochii şi jachete. Iar în ceea ce priveşte rochiile pentru primăvară, cele din denim în tonuri deschise de bleu sunt alegeri perfecte. Le poţi asorta cu pantofi sport, tenişi sau sandale pentru un look de zi lejer şi relaxat.
Rochie din denim



Rochie cu imprimeuri florale

Ca în fiecare primăvară, rochiile cu imprimeuri florale nu lipsesc nici sezonul acesta din tendinţe. De la motivele florale masive şi până la cele botanice sau tropicale, rochiile cu imprimeuri colorate nu ar trebui să-ţi lipsească din garderobă primăvara aceasta.
Avantajul este că nu ies niciodată din tendinţe, astfel că le poţi purta fără griji an de an.
Rochii cu imprimeuri florale



Rochie cu dungi verticale

Şi dungile verticale se numără printre tendinţele acestui an. Rochiile de primăvară şi vară sunt soluţii excelente pentru a include dungile verticale în ţinutele tale de zi. Sunt perfecte pentru a crea efectul vizual de alungire şi subţiere, devenind astfel o opţiune ideală dacă eşti minionă sau vrei să pari mai suplă.
Rochie cu dungi


Rochie în carouri

În mod sigur vei observa în timpul sesiunilor tale de shopping o mulţime de haine şi accesorii în carouri în colecţiile pentru primăvara 2018. Carourile sunt în tendinţe încă de anul trecut şi par să devină un trend tot mai puternic.
Sunt perfecte pentru un look casual, iar rochiile de zi în carouri sunt potrivite atât pentru timpul liber, cât şi pentru ţinutele pentru birou.
Rochii in carouri



Rochie petrecută

O croială interesantă care aduce numeroase beneficii, de la efectul de talie subţiată şi accentuată şi până la decolteul de tip V care avantajează pe oricine, indiferent de forma corpului. Poţi opta pentru rochii petrecute de zi cu volane, alte elemente în trend sezonul acesta, dar şi pentru cele de tip cămaşă sau din materiale transparente şi feminine aşa cum sunt dantela sau voalul.
rochii de zi petrecute
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod