Rochia de ocazie

Indiferent de anotimp, exista un gen de vestimentatie care suporta oricetemperatura si orice extravaganta. Aceasta este rochia de seara. Fieca mergi la o nunta, la o petrecere de gala sau alt gen de ocaziisofisticate, ea este menita sa te transforme intr-o printesa.

Rochia neagra din material supraelastic are sutien incorporat, ceea ceavantajeaza orice bust iar volanul fustei trei sferturi ne amintestede tinutele flamenco. Aceasta tinuta avantajeaza femeile cu talie deviespe. Esarfa, pantofii si poseta rosie creeaza un ansamblu cromaticdeosebit.

Tinuta crem din matase naturala de Spania are un model simplu insa foarteelegant.
Geanta si pantofii mustar sunt set si se asorteaza perfect curochia. Aceasta creatie avantajeaza foarte multe tipuri de corp si poatefi purtata la mai multe ocazii.

Rochia din material Garbo ce bate in ape aurii iti confera imaginea uneisirene. Corsetul se potriveste la spate iar fusta este in valuri. Aceastatinuta este ideala pentru un eveniment romantic precum o nunta, darpoate fi si purtata la o petrecere de gala.

Rochia excentrica ce aduce cu pielea are o pensula groasa atasata siiti da aerul unei artiste rebele.
Accesoriile argintii sunt masive siiti completeaza imaginea extravaganta iar machiajul ochilor este maiaccentuat.

Cu o rochie din matase bleomarin fara spate nu poti da gres. Materialulcade elegant pe corp iar impletiturile se ruleaza in jurul gatuluisi al bratelor. Aceasta tinuta nu cere colier, de altfel nici cercei,dar o poti asorta cu o bratara lunga din perle. Tocul trebuie sa fiesubtire si cat mai inalt, iar coafura... la fel de inalta.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod