RITA ORA strălucește în noua colecție capsulă de la TEZENIS

Confirmând implicarea brand-ului Tezenis în susținerea lumii muzicale și a artelor, Rita Ora revine cu o nouă colaborare pentru colecția capsulă de iarnă.
Piesele super sexy, cu decorațiuni aurii și cut-uri îndraznețe vor completa cu succes orice garderobă de sezon.

Rita Ora este starul unei reclame TV fabuloase, în care artista își joacă propriul rol, interpretând noul ei single – Your Song. Melodia este scrisă de unul dintre prietenii Ritei, un interpret la fel de cunoscut, Ed Sheeran.

Artista apare în reclamă purtând outfit-uri în nuanțe de negru și auriu, formate integral din piesele Tezenis din colecția de iarnă – body-ul transparent cu aplicații din steluțe aurii, body-ul auriu strălucitor, precum și duo-urile cheie ale colecției – sutien/slip cu aplicații aurii sau inserții din dantelă prețioasă. Piesele de potrivesc perfect cu atitudinea rock-chic a Ritei și se transformă în imagini inspiraționale pentru ținutele acestui sezon.

Piesele din colecția Rita Ora x Tezenis se regăsesc în magazinul Tezenis din AFI Cotroceni și pot fi văzute online sau in social media, pe Facebook & Instagram.

Rita Ora este unul dintre cele mai cunoscute nume de pe scena muzicală contemporană, fiind în același timp recunoscută pentru stilul său fun & fearless. De când a debutat direct în topuri în 2012, artista londoneză a lansat numeroase hit-uri iconice, a avut colaborări cu branduri de modă și a performat pe marile scene ale lumii, pentru sute de mii de fani.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod