Revitalizeaza-ti garderoba!

Despre sosirea primaverii, cu toate schimbarile si "trezirea la viata a naturii", ai mai citit, cu siguranta. Ca si despre astenia specifica si diverse metode de combatere a efectelor sale. Insa garderoba ta ce parere are? Nu crezi ca ar trebui sa simta si ea ca a venit primavara, care a adus cu sine tendinte noi? Iata care sunt piesele vestimentare si accesoriile care nu ar trebui sa-ti lipseasca.

Iubim... tinutele de zi, stil "casual"

Toti marii designeri din strainatate sunt de acord in aceasta privinta: piesele vestimentare casual sunt vedeta de pe catwalk in aceasta perioada! Oferta este extrem de generoasa, astfel incat ai de unde alege.
De asemenea, tendintele fiind extrem de permisive, poti alege tot felul de combinatii, asortandu-le cum iti place - insa ai grija: prea multe accesorii nu sunt indicate! Asadar, nu purta in acelasi timp sapca, esarfa, ochelari de soare si o poseta supradimensionata. Efectul vizual ar fi, pur si simplu, obositor.

Salutam aparitia basmalutelor!

Ca sa respectam adevarul, trebuie sa precizam faptul ca basmalutele nu au aparut abia acum. Insa in acest sezon ele nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba. Tocmai vorbeam despre tinutele casual - nu crezi ca o basmaluta asortata s-ar potrivi de minune? Sigur ca da, iti va conferi un aer foarte degajat, "chic" si...
tonic!

Ne place incaltamintea cu talpa groasa

Dupa toate aparentele, sezonul acesta se afla sub semnul extremelor: toate accesoriile sunt mari, iar incaltamintea nu face exceptie. Talpa groasa, din material usor (pluta) este la mare cautare. Porti tocuri? Perfect, insa retine: orice toc mai mic de 12 centimetri va fi inlocuit - e mai bine sa porti papuci simpli, cu un model viu colorat.

Ramas bun... rochiei negre

Cu numai cateva luni in urma, aceasta era considerata o revelatie absoluta - si, de altfel, asa a si fost. Insa timpurile ei au apus, iar suprematia este preluata de rochia alba.
Este momentul sa fim cat mai romantice - si cum am putea reusi mai bine decat purtand rochii albe, vaporoase, cu broderie sau din dantela? Efectul va fi cu atat mai frapant daca mergem la mare si ne intoarcem avand pielea stralucitoare si aramie...

Adio, volanelor!

Adevarul este ca latura lor estetica este ca si inexistenta. Sau a fost, pentru ca nu le vom mai vedea prea curand. Nu dezvaluie nimic despre tine si supraincarca (absolut inutil!) tinuta. Vrei neaparat sa arati de parca tocmai pleci la carnaval?

Sa scapam de sosetele cu imprimeuri!

Oare de ce sa le mai purtam? Nu sunt mari, nu sunt prea interesante si ne fac sa parem niste fetite (acest ultim aspect poate fi, desigur, foarte atractiv...
dar, in mod cert, nu sosetele sunt raspunsul!).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod