Reactualizeaza-ti garderoba in functie de tendintele sezonului

Un sezon nou, deci tendinte noi! Arunca o privire in sifonier si trece-ti in revista piesele vestimentare. Pasul urmator: uita-te in caseta de bijuterii. Ah, uitasem de posete. Nu te intreb cate ai (aceasta e ca si varsta: nu se intreaba niciodata). Odata incheiata aceasta inspectie, ai o imagine mai clara si un raspuns la intrebarea: "Cat de actuala este garderoba ta?". Nu cumva ar trebui revigorata?

Casmirul - confortabil, calduros si modern

Piesele vestimentare de casmir sunt iubite in egala masura, atat de barbati cat si de femei. Principalul motiv pentru care ne plac atat de mult este ca sunt foarte comode, calduroase si elegante.
Nu aratam sexy purtandu-le, dar nici nu ne propunem asta cand alegem sa le imbracam. De obicei, alegem puloverele, insa este bine sa stii ca nici pantalonii de casmir nu trebuie ocoliti: sunt foarte moderni in acest sezon si, cu cat sunt mai bufanti, cu atat mai bine!

Bijuterii in forma de flori - cui nu i-ar placea?

Tendintele sezonului actual sunt foarte permisive, inclusiv in ceea ce priveste alegerea bijuteriilor. Cu alte cuvinte, esti incurajata sa te simti libera si sa-ti manifesti personalitatea! Poti alege bijuterii cu modele florale, viu colorate, care vor inveseli orice tinuta, conferindu-ti un plus de farmec.


Accesoriile sportive ne mentin tinere!

Designerii de articole sportive par sa fi invadat catwalk-urile; Alexander McQueen a realizat o colectie pentru Puma, iar Stella McCartney colaboreaza demult cu Adidas. Accesoriile vestimentare sport sunt potrivite aproape in orice moment al zilei si, intre altele, au meritul ca ne ajuta sa ne pastram infatisarea tinereasca si lipsita de griji.

Ramas bun... argintului

Intr-adevar, argintul a fost la moda mult timp si, cu siguranta, a triumfat pe catwalk, fiind "rasfatatul" tuturor designer-ilor de bijuterii. Dar vremea sa a cam apus, iar locul lui a fost luat de "metalul regilor", nobilul aur.
Indiferent pentru ce accesorii optezi (bratari, cercei, inele, coliere), acestea ar trebui sa fie micute si de aur.

Scapa de posetele mici!

De ce sa n-o recunoastem: prea multe calitati nu aveau ele, exceptand faptul ca erau relativ usor de asortat si aveau un aspect dragut si, s-ar putea spune, un anume farmec al inocentei. Dar gentile mari, voluminoase, le surclaseaza in acest sezon, pentru ca sunt incomparabil mai practice. Pe langa aceasta, mai in gluma, mai in serios, putem spune ca ne ajuta sa parem mai subtiri decat suntem...

Sa nu mai auzim de bretele!

Nu, nu si iar nu.
Nici subtiri, nici groase. Bustierele care "se respecta" nu au bretele, pentru ca acestea le-ar face sa semene cu un fel de harnasament. Aceasta ca sa nu mai spunem ca nu se mai poarta de mult timp. Atat de mult, incat e de mirare daca mai ai astfel de bluze prin sifonier.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod