Rachel Roberts, o actrita virtuala

Supermodel de succes, Rachel a ajuns acum si la Hollywood, unde facefurori prin randul barbatilor liberi si nu numai. Are deja un bookimpresionant. A aparut atat la diverse prezentari de moda cat si inrevistele pentru femei. Si mai nou, joca intr-un film alaturi de AlPacino, mai exact in "Simone".

Mai multe despre ea sau biografia
Nascuta in Vancover, Rachel Roberts este asemeni starurilor sicantaretilor de pe Coasta de Vest a Canadei, care s-au facut usorcunoscuti in toata lumea. A fost decoperita si indrumata spre modelinginca din adolecenta si s-a descurcat foarte bine ca incepatoare inaceasta industrie.

Este peste tot s-ar putea spune
In 1998, cand avea inca 19 ani, Rachel era ceruta de mai toate revistelede femei pentru a aparea pe copertile lor.
A pozat pentru nume mariprecum Elle, Vogue, Glamour si "Sports Illustrated Swimsuit Issue of2000". Cand a devenit imaginea celor de la Biotherm (produse pentruingrijirea pielii), numele ei a ajuns si mai cunoscut. Atunci a venitmomentul sa pozeze pentru Ralph Lauren, Dana Buchman, Victoria's Secret,si Banana Republic.

Un pas bine facut in cariera ei a fost mutarea la New York, unde locuiesteimpreuna cu sotul ei. Aici a aparut la mai mult prezentari de moda, iarimaginea ei s-a plimbat dintr-un magazin intr-altul. Si cum devenise unnume destul de cunoscut in lumea modei, nu a mai trebuit sa faca decatun pas pentru a juca in filme.

In "Simone", Rachel joaca rolul unei actrite creata de Al Pacino cuajutorul computerului, un personaj virtual.
El trebuie sa gaseasca oactrita pentru filmul sau, in momentul in care actrita initiala nu maidoreste sa filmeze. Publicul primeste cu bine noua actrita, fara ca macarsa banuiasca ca aceasta este o creatie virtuala. Caracterul lui Rachelare succes, iar Pacino este mandru de ceea ce a realizat. O adevarataprovocare, nu?

Ce se mai spune despre ea?
Rachel Roberts este cea mai noua din linia de modele care le includepe Cindy Crawford, Rebecca Romijn-Stamos si Elle Macpherson, care si-auincercat norocul si pe marele ecran. Si chiar daca predecesoarele ei nuau facut furori cu filmele in care au jucat, Rachel a ales un rol in caresa nu aiba o simpla aparitie pe ecran.
A reusit deja sa impresioneze cutalentul sau din filmul "Simone".

Talentul
Desi se spune ca modelingul nu este o meserie ce prezinta dificultati,Rachel se afla printre cele mai talentate fete din acest domeniu. Sinici nu este usor sa mentii un program echilibrat intre sedintele fotodin toata lumea, prezentari de moda si filmari.

Este sexi?
Pai sa vedem. O blonda cu picioare lungi si curbe perfecte. Da, verdictuleste clar: foarte sexi. Poate ca este ceva in aerul din Vancover, pentruca Rachel este cu siguranta binecuvantata.

Stilul
Este greu sa-i judeci gusturile personale pentru ca de cele mai multeori altii sunt cei care-i spun ce sa imbrace.
Putem spune insa ca ceice o imbraca fac treaba buna. Poate imbraca aproape orice, dar se pareca este foarte atasata de stilul sport. Care o prinde de minune.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod