Prinde gustul modei masculine

Pentru ca vara este sezonul ocaziilor speciale, in care ai prilejul sa-tietalezi tinutele de bun gust, am intocmit si noi un ghid, cu ajutoruldesignerilor, pentru ca atunci cand intri in magazine sa stii ce sacumperi, in functie de evenimentul la care participi. Dar nu pentrutine, de data aceasta, ci pentru partenerul tau, in ale carui deciziireferitoare la garderoba esti prima care se implica.

Razvan Ciobanu, designer vestimentar, considera ca in acesta vara sepoarta toate nuantele de gri, bej si cele pastel, cand vine vorba demoda masculina.
Adept al tinutelor casual, Razvan crede ca tinuta cea maibine vanduta sunt pantalonii de in, tesaturile tip jeans si stilizariledupa pantalonii sport. "Incepem sa ne aliniem si noi tendintelorinternationale, pentru ca din ce in ce mai des se vad barbati carepoarta pantaloni cu dunga, gen sport si adidasi uzati". La cocktail siin discoteca se poarta orice i se potriveste persoanei respective.

Ghidul tinutelor masculine care urmeaza a fost realizat cu ajutorulfotomodelului Florin Frunzulica. El a devenit, pe rand, om de afaceri,calator sau s-a distrat prin cluburi de noapte imbracat dupa ultimeletendinte ale modei.

da clic pe fiecare poza pentru a vedeaamanunte despre fiecare tinuta

weekend sport plaja

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod