Piesele vestimentare la care să renunți în 2017

Renunță la rochiile de tip bandaj în favoarea celor în stil lenjerie, care sunt foarte sexy, dar și elegante
Un nou an înseamnă și un plus de prospețime și noutate în stilul tău vestimentar. Dacă vrei să faci schimbări de look, dacă simți nevoia să-ți împrospătezi garderoba și să-ți îmbunătățești stilul în anul care tocmai a început, iată piesele vestimentare și accesoriile la care ar trebui să renunți:

Rochiile de tip bandaj

Acest tip de rochii au fost în trend anii trecuți, dar nu se mai potrivesc deloc cu tendințele lejere și sofisticate ale anului 2017. În locul unei rochii foarte strâmte de tip bandaj, alege una inspirată de cămășile sexy de noapte, din materiale fluide, cu un luciu discret și cu detalii din dantelă care îi oferă eleganță și rafinament.
Este un stil preferat de staruri precum Victoria Beckham sau Rosie Huntington-Whiteley.



Fusta din tul

Deși în anii trecuți era o piesă vestimentară statement, trendul fustei din tul începe treptat să apună. În 2017, fustele din materiale fluide iau locul celor din tul. Este vorba de materiale fluide și modele cu crăpături adânci, care se potrivesc perfect ocaziilor speciale. De asemenea, fustele clasice și cele de tip creion sunt de preferat în acest an.


Paltoanele supradimensionate

Interesante și moderne în urmă cu un an, paltoanele largi, supradimensionate, ies din peisajul hainelor de iarnă. Iar unul dintre motivele pentru care ar trebui să renunți la ele este trendul hainelor cu o croială feminină, cu talie îngustă.
Sunt potrivite oricărui tip de siluetă și îți vor pune formele în valoare, spre deosebire de modelele largi.



Pantofii sport cu platformă

Dacă ai deținut o astfel de pereche de încălțări, acum este momentul în care trebuie să renunți la ele. Pantofii sport cu talpa înaltă nu se numără printre trendurile anului 2017, fiind înlocuiți de modele mult mai feminine și elegante.


Hainele prea strâmte

Dacă unui pulover larg îi poți pune o curea în talie, iar pantalonii largi pot fi incluși într-o ținută originală, altfel stau lucrurile cu hainele care îți sunt prea strâmte. Chiar dacă te străduiești să încapi în ele, efectul pe care îl vei obține va fi unul neplăcut și care îți va afecta imaginea.
Renunță la hainele care nu îți mai vin, chiar dacă ești de părere că vei reuși să le porți iar la un moment dat. Înlocuiește-le treptat cu unele noi, care îți vin perfect.

Lenjeria uzată

Chiar dacă te-ai obișnuit cu un sutien în care te simți bine și nu vrei să renunți la el chiar dacă nu mai este în cea mai bună formă, ar trebui totuși să renunți la el. Lenjeria intimă poate fi detaliul care face diferența dintre un look impecabil și unul cu probleme. De exemplu, un sutien lărgit nu îți va mai susține sânii la fel de bine precum unul nou, de bună calitate, iar asta se va vedea. 
 
Foto: brightside.me 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod