Piesele vestimentare favorite ale Prințesei Diana care sunt din nou în tendințe

Datorită serialului The Crown, ținutele purtate de Prințesa Diana în anii '80 au devenit foarte populare și sunt din nou în tendințe.
Sezonul patru al serialului The Crown a reaprins fascinația lumii pentru tot ceea ce are legătură cu Prințesa Diana. Redând perfect farmecul natural al prințesei, actrița Emma Corrin a devenit peste noapte un adevărat star, iar ținutele purtate de ea în serialul Netflix au devenit rapid virale. Stilul vestimentar al prințesei Diana este din nou în atenția iubitoarelor de modă, iar piesele vestimentare care le fascinează pe fashioniste sunt în special cele purtate de Prințesa de Wales în anii '80.

Sezonul patru al serialului se desfășoară în anii '80, având în prim-plan primii ani de căsnicie ai Prințesei Diana și Prințului Charles. Era o perioadă în care topurile și rochiile cu umeri voluminoși erau în tendințe, iar bluzele cu guler și funde dominau lumea modei.
De-a lungul seriei, fanii au putut revedea unele dintre ținutele memorabile ale Dianei, inclusiv sacoul albastru și bluza cu fundă pe care le-a purtat cu ocazia anunțării logodnei. De fapt, fanii au fost atât de încântați de costumele purtate în serial încât căutările pentru bluzele cu guler voluminos au crescut cu 7000% din momentul lansarii noului sezon The Crown. 

De asemenea, căutările pentru bluzele cu fundă la guler au crescut cu 2900%, iar cele pentru sacou albastru cu 1000%, potrivit platformei LikeToKnowIt.

Iată care sunt principalele trei piese vestimentare iubite de Prințesa Diana care au fost readuse în tendințe datorită noului sezon The Crown:

Sacoul albastru

Fără îndoială, acesta este unul dintre look-urile emblematice ale Prințesei Diana.
În momentul anunțării logodnei cu Prințul Charles, Diana a purtat un sacou albastru și o bluză albă cu fundă la guler, care s-au asortat perfect cu inelul său cu safir. În prezent, faimosul inel de logodnă este purtat de Kate, Ducesa de Cambridge, care la rândul său a ales o ținută albastră în ziua anunțării logodnei cu Prințul William.

Bluzele cu guler statement

De-a lungul sezonului patru, Emma Crorrin, cea care a interpretat impecabil rolul Dianei, a purtat câteva bluze cu guler statement, un trend reprezentativ pentru anii '80. Acestea erau incluse în special în ținutele casual. Numeroase branduri oferă în prezent topuri și rochii cu gulere statement, stilul anilor '80 și '90 fiind încă din această vara o tendință importantă.
Odată cu lansarea noilor episoade The Crown, gulerele statement au devenit și mai populare, cele mai multe fashioniste adoptând deja acest look. Prințesa Diana a purtat o bluză cu un astfel de guler și în timpul turneului regal din Australia, care a fost un adevărat succes la acea vreme, când sute de mii de oameni au iești pe străzi pentru a o vedea pe tânăra prințesă.

Bluzele cu fundă

Un alt trend care făcea furori în anii '80 și pe care Prințesa Diana l-a adoptat în acea perioadă este cel al bluzelor feminine cu fundă la guler. Prințesa de Wales a purtat o astfel de bluză nu numai în ziua în care logodna a fost anunțată oficial, ci și în timpul unei vizite în Scoția, când a asortat bluza cu un sacou din tartan.
De fapt, acest detaliu feminin și sofisticat pare să fie o alegere constantă în rândul membrelor familiei regale. Kate Middleton a purtat la rândul său rochii și bluze cu fundă la nivelul gulerului.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod