O primavara cu stil si personalitate

Moda din aceasta primavara ne surprinde cu tendintele tinutelor agresivesi sexy dar si cu reinvierea feminitatii in forma ei cea mai pura:romantica si naturala.

Dumarex Fashion ne propune colectia "Militar Chic" care imbinamaterialul de camuflaj cu tesaturile vaporoase specifice sezonuluiurmator. Hainele ce imbraca personalitatea femeii de azi sugereazaindependenta, senzualitate, fragilitate si asimetrie. Varietatea incroieli si imprimeuri contrasteaza cu rigurozitatea tendintelor preluatedin uniforma militara.
Sunt in voga mixajele de tesaturi, colajele siimprimeurile ce subliniaza dinamismul si pofta de viata inspirate deprimavara tumultoasa. Accesoriile elegante de la "Nexus" completeazalinia extravaganta a stilului "Militar Chic".

Ziggo House ne prezinta colectia "Passion & Fashion" si reusestesa transpuna in vestimentatie realitatea politica a zilelor noastre,adaugand culorile si stilul "militaresc", cea mai populara tendinta, carese adreseaza femeilor independente si cu o personalitate puternica.
InsaZiggo vrea sa puna in evidenta si latura senzuala a femeii, folosindmateriale transparente, insertii de tip plasa prevazute cu sireturisi panglici. Pentru culorile de baza, sunt preferate albul imaculat,negrul, bejul si rozul pal.

Seroussi opteaza pentru materiale naturale, lana, bumbac, in, cat sipentru tesaturi foarte noi, cu finisaje speciale. Colectia sugereaza treiteme: city-soft, romantic si natural. Se propun tonuri naturale, olive sigriuri echilibrate de pasteluri specifice femeii romantice.
Ca noutate,Seroussi a creat pentru stilul "business" sacoul cu linie ajustata intr-oforma clasica dar reactualizata cu elemente decorative.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod