O camasa alba si trei tinute moderne si feminine

Daca am face un sondaj de opinie cu tema "Ce nu ar trebui sa lipseasca din garderoba unei femei?", probabil ca am scrie un tom impresionant... Aceasta pentru ca fiecare femeie isi alege piesele vestimentare in functie de stilul ei propriu si de ceea ce considera ca o reprezinta. Cu alte cuvinte, cate femei, atatea garderobe... Cu toate acestea insa, exista cateva articole care nu lipsesc nici uneia dintre noi, indiferent de personalitate. Camasa alba este unul dintre aceste articole, cu ajutorul caruia iti poti crea mai multe tinute, pentru diferite momente ale zilei.

O iesire in oras...

"Piesa de rezistenta" a acestei tinute o constituie fusta in carouri (croita dupa modelul binecunoscutelor kilturi), asa incat, pentru a o pune in valoare, asorteaz-o cu o camasa alba incretita (una dintre "intrarile in forta" ale acestui sezon), o sapca baieteasca si pantofi cu tocul inalt si bot rotund.

Un aspect modern si feminin...

In cazul in care te pregatesti sa iesi in oras si iti doresti un aspect interesant, inspirat din moda masculina, dar in acelasi timp, cat se poate de feminin (stiu ca suna paradoxal, dar...
asa este!), poti opta pentru urmatoarea tinuta: camasa alba, pantaloni stramti si, pentru a accentua latura androgina a infatisarii tale... o cravata!

Aspectul "chic" va fi desavarsit de o jacheta din piele intoarsa. In ceea ce priveste culoarea acesteia, ai o multitudine de variante la dispozitie: maro, negru, verde inchis, nuanta prunei... Referitor la incaltaminte, un aspect clasic prin excelenta pretinde pantofi simpli, de culoare neagra.

La birou...

Cateodata, avem sentimentul ca pur si simplu ne-am plictisit de "garderoba de serviciu": numai costume din doua sau trei piese, singura variatie fiind culoarea acestora...
Ce-ar fi sa inovezi putin, cu ajutorul aceleiasi camasi albe?

De data aceasta, asorteaz-o cu o fusta din material de jeans sau, daca preferi altceva, orice material este admis, in principiu. Pantofii negri simpli se impun, iar in ceea ce priveste poseta, aceasta va avea tot o linie clasica, eleganta, iar snurul ar trebui sa fie din metal auriu sau argintiu.

Indiferent de situatie sau pentru care dintre aceste tinute optezi, tine cont de urmatorul aspect: albul nu este o culoare, ci o non culoare si, tocmai de aceea, trebuie "inveselit" putin, fie cu ajutorul unor accesorii, fie prin intermediul celorlalte piese vestimentare.
In caz contrar, efectul ar fi unul auster...
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod